KFC introduceert Zinger-bitterbal en bouwt molen om tot bezorglocatie


Formulenieuws – Ter ere van de introductie van KFC’s Zinger bitterballen is in Rotterdam een oer-Hollandse molen omgedoopt tot tijdelijk bezorgrestaurant. De voormalige specerijenmolen ‘De Ster’ aan de Kralingse Plas is daarmee deze week terug te vinden in de Uber Eats app.

De pittige Zinger bitterbal is de eerste oer-Hollandse snack van de Amerikaanse restaurantketen en voorzien van het Beter Leven Keurmerk. De bitterballen zijn op smaak gebracht met de pittige Zinger-ingrediënten, vandaar ook de naam. Daarmee zijn het volgens KFC ‘s werelds eerste spicy gekruide kipbitterballen. De bitterballen worden geserveerd met een zoetzure mosterdsaus in buckets van drie, zes en achttien stuks.

Aftrap

Fijnproevers uit de regio Rotterdam kunnen de nieuwe snack tot en met 13 november via Uber Eats bij de Rotterdamse ‘Mill’ bestellen en thuis laten bezorgen. De lancering van KFC The Mill is de aftrap van de nationale introductie van de Zinger bitterbal in alle KFC restaurants tot het einde van het jaar. Trix van der Vleuten, CMO KFC Northern Europe: “We zien dat mensen traditioneel gezien graag bitterballen eten met de feestdagen. Door deze introductie hoeven mensen de deur niet uit om thuis met het gezin of virtueel met collega’s te borrelen. We brengen de bitterballen met KFC delivery graag naar je toe of je kunt ze ophalen in één van onze restaurants. Op die manier hoef je je favoriete snack in deze tijden niet te missen.”

KFC The Mill

Om de introductie van de eerste bitterballen van KFC te vieren, opent KFC samen met molen ‘De Ster’ in Rotterdam tijdelijk een bezorgrestaurant via Uber Eats. In deze monumentale molen uit 1866 worden nog altijd specerijen gemalen. De keuze voor Rotterdam is omdat daar het merk in 1972 aan de Bergweg is gestart met de familie de Kok in Nederland. The Mill is tijdelijk het 78ste restaurant in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste vegetarische KFC-restaurant ter wereld open

Formulenieuws – Vandaag, bij de start van de Nationale Week Zonder Vlees, opende fastfoodformule KFC het eerste vegetarische restaurant ter wereld. De locatie is gevestigd aan het Binnenwegplein in Rotterdam. De vestiging kleurt daarmee als eerste een week lang volledig groen.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid