KLM schakelt over op vegan in Europese Economy Class


Inflight - KLM gaat alleen nog maar vegetarische sandwiches en wraps serveren in de Economy Class op Europese vluchten. Dat meldt de website Luchtvaartnieuws vandaag. Volgens het bericht vindt de luchtvaartmaatschappij de vegetarische producten beter voor het milieu.

KLM start met het aanbieden van de vegetarische producten april volgend jaar. De luchtvaartmaatschappij is van mening dat ze met het vegetarische aanbod ook tegemoet komt aan de toenemende vraag van passagiers.

Volgens de auteur van het artikel gaat er in de paktijk niet veel veranderen, omdat de meeste sandwiches en wraps al vegetarisch zijn. KLM blijft in de Business Class wel vlees en vis serveren.

Bron: Luchtvaartnieuws/FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Dr Oetker komt met de ‘The Good Baker Pizza’

Introductie – Dr Oetker komt met drie nieuwe pizzavarianten onder de naam The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker, twee vegetarisch en één veganistisch. De pizza’s zijn belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en hebben een Nutri-Score A of B.

Lees bericht

Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht







© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid