Koen Regout nieuwe ceo Brandt & Levie
_(2)_766_767_90.jpg)
Benoeming – Met ingang van mei is Koen Regout aangetreden als de nieuwe CEO van worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hèt verantwoorde worstenmerk van Europa maken.
Regout was voorheen managing director bij Koninklijke Verkade en werkte onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. De huidige directeur en oprichter Geert van Wersch draagt met ingang van mei zijn leiding over. Zowel Van Wersch als medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven bij het bedrijf betrokken.
Brandt & Levie is in 2011 opgericht met als doel mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn inmiddels een begrip en verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.
Bron: Brandt & Levie/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Brandt & Levie wil internationaal groeien, ook met vegan worst
Sharefunding - Het Amsterdamse biologische worstenmerk Brandt & Levie start een sharefunding campagne om haar internationale- en vegan groeiambities waar te maken. Doel is om ervoor te zorgen dat in 2028 de helft van de worst die in Noordwest-Europese huishoudens wordt gegeten verantwoord is.
Lees berichtBrandt & Levie stuurt worst via de brievenbus, Worstpost
Worstmakerij – De Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie De Amsterdamse leveren hun producten voortaan ook per post. Worstpost is een cadeaudoosje, met drie worstjes van goed gehouden varkens, die door de brievenbus past.
Lees berichtZeeuwsche Zoute beste noviteit op vakbeurs Foodspecialiteiten
Vakbeurzen - Met inachtneming van de coronamaatregelen vonden winkeliers en exposanten elkaar op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in de Expo Houten. De beurs werd maandag en dinsdag na twee jaar weer gehouden. Ruim 5300 bezoekers bezochten de afgelopen dagen de vakbeurs.
Lees berichtBijdendijk en Brandt & Levie lanceren SNERT uit blik
Introductie - Chef Joris Bijdendijk en Brandt & Levie worstmakers lanceren gezamenlijk een soep uit blik: SNERT. De erwtensoep is geboren uit liefde voor deze Nederlandse klassieker en wil blikvoer opnieuw op de kaart zetten. Daarnaast dient de introductie ook een goed doel; van elk SNERT-pakket wordt namelijk één blik soep aan Voedselbank Amsterdam gedoneerd.
Lees berichtSupport Your Locals versboxen inmiddels landelijk
Maaltijdboxen – Wat ooit begon als een initiatief in Amsterdam en Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk; de maaltijdboxen van supportyourlocal duiken inmiddels over al op. Een steuntje in de rug voor alle lokale boeren, producenten en ondernemers.
Lees berichtMooie Boules komt met ‘speelthuis pakketten’
Ludiek – De locaties van Mooie Boules gaan samen met spelkoning 999 Games speciale ‘speelthuis pakketten’ samenstellen. De pakketten bestaan uit verschillende kaart-, dobbel- en bordspelletjes en zijn daarnaast gevuld met Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.
Lees bericht