Koen Regout nieuwe ceo Brandt & Levie


V.l.n.r.: Samuel Levie, Koen Regout, Geert van Wersch

Benoeming – Met ingang van mei is Koen Regout aangetreden als de nieuwe CEO van worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hèt verantwoorde worstenmerk van Europa maken.

Regout was voorheen managing director bij Koninklijke Verkade en werkte onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. De huidige directeur en oprichter Geert van Wersch draagt met ingang van mei zijn leiding over. Zowel Van Wersch als medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven bij het bedrijf betrokken.

Brandt & Levie is in 2011 opgericht met als doel mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn inmiddels een begrip en verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.

Bron: Brandt & Levie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bijdendijk en Brandt & Levie lanceren SNERT uit blik

Introductie - Chef Joris Bijdendijk en Brandt & Levie worstmakers lanceren gezamenlijk een soep uit blik: SNERT. De erwtensoep  is geboren uit liefde voor deze Nederlandse klassieker en wil blikvoer opnieuw op de kaart zetten. Daarnaast dient de introductie ook een goed doel; van elk SNERT-pakket wordt namelijk één blik soep aan Voedselbank Amsterdam gedoneerd.

Lees bericht


Support Your Locals versboxen inmiddels landelijk

Maaltijdboxen – Wat ooit begon als een initiatief in Amsterdam en Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk; de maaltijdboxen van supportyourlocal duiken inmiddels over al op. Een steuntje in de rug voor alle lokale boeren, producenten en ondernemers.

Lees bericht

Mooie Boules komt met ‘speelthuis pakketten’

Ludiek – De locaties van Mooie Boules gaan samen met spelkoning 999 Games speciale ‘speelthuis pakketten’ samenstellen. De pakketten bestaan uit verschillende kaart-, dobbel- en bordspelletjes en zijn daarnaast gevuld met Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid