Kok Experience en Kok Cinemaxx breiden uit naar Lelystad


Bioscoop - Kok Experience en Kok CinemaxX breiden uit naar Lelystad. De voormalige tankstationondernemer uit Harderwijk had het nieuws pas eind augustus naar buiten willen brengen, maar een lokale krant bracht het nieuws al eerder.

Ondernemer Johan Kok heeft zijn uitbreidingsplannen inmiddels voorzien van een video, waarin hij de komst van een nieuwe bioscoop enexperiencecenter bevestigd. Vlak voor de corona-uitbraak heeft hij over het project overeenstemming bereikt met projectontwikkelaar Focus. Door corona kwamen de plannen alleen op een lager pitje te staan, zo laat hij weten. Ook omdat het leisurecentrum Kok Experience in Harderwijk ook per 15 maart jl. de deuren moest sluiten.

Johan Kok exploiteerde jarenlang een BP-tankstation inHarderwijk met daarin een lunchconcept dat in de regio grote bekendheid genoot onder de naam ‘Broodje Kok’. In mei 2019 droeg hij de exploitatie van zijn tankstation over aan BP Nederland en legde hij zich verder toe op zijn bioscoop- en experience-activiteiten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Kok Experience opent in Lelystad

Horeca – Er was al een Kok Experience in Harderwijk, maar nu is er een tweede locatie geopend in Lelystad. Een plek waar volwassenen en kinderen kunnen spelen, eten, gamen en een bezoek kunnen brengen aan een restaurant.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

BP neemt ‘Broodje Kok’ Harderwijk over

Overname - Oliemaatschappij BP Nederland neemt per 1 juni de volledige exploitatie van Kok Tankstations B.V. in Harderwijk over. De overname bevat alle bedrijfsonderdelen,  zoals BP tankstation, lunchroom Broodje Kok en wasstraat Kok Carwash. BP Nederland ziet de overname als een versteviging van de positie van BP Nederland in het midden van het land. Ruben Beens algemeen directeur BP Nederland: ...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid