Koninklijke ERU blijft behouden voor de toekomst


Koninklijke ERU denkt in de toekomst aan uitbreiding op de internationale markt en samenwerkingen met andere topmerken als McDonalds of Mora

Overname - Deze zomer werd Koninklijke ERU overgenomen door het Nederlandse St. Paul, de grootste smeltkaasproducent in de Benelux. Deze overname, die volgt op de strategische samenwerking die beide bedrijven in juni 2023 aangingen, luidt een nieuw tijdperk in voor Koninklijke ERU, maar door de overname is het bedrijf veiliggesteld voor de toekomst.

Koninklijke ERU bestaat in 2024 al 200 jaar. En ‘Goudkuipje’ het succesproduct bestaat 65 jaar. Een perfect moment om de geschiedenis van dit koninklijke merk te gaan herleven, zoals Dieter Kuijl, CEO van Koninklijke ERU en St. Paul benadrukt. “Er is geen betere timing mogelijk. We gaan er alles aan doen om de heritage, verhalen en de populariteit van het mooie merk kracht bij te zetten. We gaan het bedrijf verder versterken, zodat dit oer-Hollandse merk behouden wordt voor de toekomst. En daarvoor combineren we uiteraard alle kennis,  ervaring en ambachten van St. Paul en Koninklijke ERU.”

A-merk

En over de ambities zegt Kuijl: “ERU wordt onderdeel van een groter geheel en dat biedt unieke kansen. Maar dat vergt ook groter denken. We gaan keuzes maken, die passen bij een A-merk. Denk aan uitbreiding op de internationale markt en samenwerkingen met andere topmerken als McDonalds of Mora. De focus ligt daarbij op productinnovatie, nieuwe smaken en nieuwe producten voor zowel Koninklijke ERU als St. Paul.”

Bron: ERU/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drukke eerste dag Gastvrij Rotterdam laat veel nieuws zien

Vakbeurzen – Gastvrij Rotterdam beleefde een drukke eerste dag in Ahoy. Vakwedstrijden en de ruim 500 exposanten hadden veel horecaondernemers naar de horecabeurs in Rotterdam gebracht. Opvallend was dat er ook veel jongeren rondliepen. Geen studenten, maar medewerkers van horecabedrijven. Voor veel exposanten gelijk een mogelijkheid om te investeren in een toekomstige klantengroep. Maar er is ook veel nieuws. Meest opvallende? De...

Lees bericht




Kaptein lanceert Echte Smeerkaas

Introductie – Het familiebedrijf lanceert naast de bekende Echte Boter nu ook Echte Smeerkaas. De smeerkaas wordt volgens een traditioneel familierecept gemaakt in de 20+ varianten Naturel, Sambal, Komijn en Kruiden.

Lees bericht


Gastvrij Rotterdam lijkt zijn draai te hebben gevonden

Beurzen – In een nieuwe beurshal met betere zichtlijnen voor de bezoekers en een ruime aanbod aan exposanten is de vijfde editie van Gastvrij Rotterdam vandaag van start gegaan. De komende twee dagen vormt Ahoy nog het decor voor de horeca geïnteresseerden. Met alle verbeterde omstandigheden lijkt Gastvrij Rotterdam als beurs steeds meer zijn draai te hebben gevonden. Vijf edities...

Lees bericht

Samenwerking sterrenrestaurant Amarone en ERU ‘om koks te inspireren’

Horeca - Het Rotterdamse restaurant Amarone (*) is een samenwerking aangegaan met Koninklijke ERU. Doel is koks te inspireren over de culinaire toepassingen van kaasspread. “Ik kook al jaren met de kazen van Koninklijke ERU vanwege de kwaliteit en het gemak”, zegt patron-cuisinier Gert Blom van Amarone. “Toen dit tijdens een toevallige ontmoeting ter sprake kwam, was het idee om samen...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid