Koppert Cress stelt nieuwe directie aan


De directie van Koppert Cress zal voortaan bestaan uit Stijn Baan, Ronald Vreugdenhil en Robin Schaap

Benoeming – Koppert Cress heeft een nieuwe directie aangesteld. Voortaan zal de directie bestaan uit Stijn Baan, Ronald Vreugdenhil en Robin Schaap. Met de benoeming van een commercieel – en operationeel directeur maakt het ondernemende familiebedrijf zich klaar voor verdere groei.

Stijn Baan is als tweede generatie Baan al lange tijd betrokken bij het bedrijf. De laatste jaren is hij binnen het management team verantwoordelijk geweest voor de marketing. Ook Ronald Vreugdenhil is al vele jaren in dienst bij Koppert Cress als manager productie. Robin Schaap blijft betrokken vanuit de Raad van Bestuur en als ad interim in de directie Koppert Cress BV.

In de nieuwe situatie blijft de Raad van Bestuur van de Koppert Cress Group ongewijzigd. Ondernemers Rob Baan en Theo Cuppen blijven samen met Robin Schaap het bestuur vormen. De Koppert Cress Group is een overkoepelend organisatie waarbinnen drie verschillende bedrijven zijn vertegenwoordigd: Koppert Cress, zadenbedrijf Sango Seeds en kersverse duurzame dochteronderneming Division Q maken onderdeel uit van deze structuur.

Sango Seeds produceert zaden en verkoopt deze aan kwekers over de hele wereld. Division Q wil een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de glastuinbouw en zet vanuit dit bedrijf in op innovatie door samen te werken met veelbelovende startups.

Bron: Koppert Cress/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FSIN: Duurzaamheid is ‘langetermijn-waardecreatie’

Foodservice – Duurzaamheid wordt te vaak gezien als synoniem voor milieumaatregelen, volgens het Foodservice Instituut Nederland (FSIN). Maar dat is het niet. Het instituut geeft daarom de voorkeur om duurzaamheid te definiëren als waardecreatie in het vinden van een evenwicht tussen economische, sociale en ecologische prestaties op de lange termijn.

Lees bericht


Nieuwe WUR-methode haalt Rubisco-eiwit uit tomatenblad

Plantaardig - Wageningse onderzoekers zijn er als eerste ter wereld in geslaagd het hoogwaardige Rubisco-eiwit te winnen uit tomatenblad, een belangrijke reststroom in de glastuinbouw. Bij toepassing op grote schaal komen meer plantaardige eiwitten beschikbaar om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden.

Lees bericht




Drees Peter van den Bosch nieuwe manager Foodsquad

Persoonlijk - Drees Peter van den Bosch wordt per 1 september 2019 de nieuwe manager van Foodsquad. Foodsquad is een innovatief netwerk van bedrijven en instellingen, die zich bezighouden met duurzame en vitalere voeding. Drees Peter van den Bosch is samen met Willem Treep in 2008 gestart met Willem & Drees. Een initiatief dat aanvankelijk retailpartijen en cateraars wilden voorzien van lokale producten, maar...

Lees bericht

Dutch Cuisine en KHN willen horecamenu’s ‘vergroenen’

Horeca – Tijdens de aftrap van de Dutch Agri Food week hebben Dutch Cuisine en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) meer te gaan samenwerken. Beide partijen gaan zich in ieder geval inzetten voor ‘verduurzaming’ of ‘vergroening’ van de menukaart in de Nederlandse horeca. Bij het realiseren van het verduurzamen van de menukaart staan de 5 principes van Dutch Cuisine centraal: meer plantaardig/minder...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid