Korneel van der Plas nieuwe directeur Retail bij Vrumona


Korneel van der Plas voor de nieuwste introductie van Vrumona, Rockstar

Benoeming - Korneel van der Plas is per 1 april 2022 de nieuwe directeur Retail bij Vrumona. Hiermee volgt in deze functie Sander Bakker op. Vrumona kiest daarbij voor een interne opvolger.

Van der Plas is ruim 5 jaar werkzaam geweest bij moederbedrijf Heineken, waar hij in verschillende rollen vervulde. Zo is Van der Plas verantwoordelijk geweest voor National Accountmanagement en New-business Development binnen retail.

Voordat van der Plas in 2016 startte bij Heineken, heeft hij verschillende sales, inkoop & supply chain functies bekleed binnen de bloemensector bij onder andere Dutch Flower Group. Hier is zijn passie voor de retail sector ontstaan.

Met de aanstelling van Korneel van der Plas worden er weer nieuwe stappen gezet in het sámen gezonder en duurzamer maken van de frisdrankcategorie. “We hebben als Vrumona een hele duidelijke visie op de toekomst van de categorie en de verandering die we willen brengen de komende jaren. Dit willen we bereiken door nog meer in te zetten op de lange termijn samenwerking met onze retailpartners en werken vanuit een gedeelde strategische agenda.”

Bron: Vrumona/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht

AH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid