Krijgsman Retail lanceert naast Kippie ook Vissie-formule


De Vissie-formule van Krijgsman Retail / Foto bij: Krijgsman Retail Services

Formulenieuws - Krijgsman Retail Services (KRS), het moederbedrijf achter de bestaande winkelketen Kippie, komt met een vergelijkbaar concept maar nu voor de vishandel: Vissie. De eerste viswinkel met het nieuwe concept komt in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht.

De winkel opent volgens KRS op 8 april. Vanaf dat moment kunnen de klanten, net als bij het Kippie-concept iedere dag terecht voor allerlei kant-en-klare visproducten.

Kippie is een gemaksconcept voor allerhande kant-en-klare kipproducten. De winkelketen telt inmiddels 58 winkels door heel Nederland. Bekend bij Kippie zijn vooral de kant-en-klare pannen voor thuis met diverse snacks en vegaproducten, waarbij de klant alleen voor de inhoud betaalt. Voor de pannen die thuis warm gehouden kunnen worden betaalt de klant alleen een borg.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kippie zet 65-plussers met scootmobiel in als bezorgers

Bezorgdienst – Het lijkt wel een 1 aprilgrap, maar franchiseorganisatie Kippie gaat vanaf dit voorjaar 65-plussers met een scootmobiel inzetten als thuisbezorgservice. De poeliersketen zet met de Kippie Plus Bezorgdienst niet alleen een ludieke bezorgservice op, maar laat de kant-en-klaarmaaltijden door de elektrische scootmobiels ook nog eens op een milieuvriendelijke manier vervoeren. Het idee voor de sympathieke bezorgdienst ontstond spontaan, zo meldt...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid