Kuster Energy opent achtste Energy Point in Didam


De achtste Energy Point in Didam / Foto bij: Kuster Energy

Petrol – Kuster Energy uit Babberich heeft in Didam een achtste tankstationlocatie geopend met het in eigen huis ontwikkelde Energy Point-shopconcept.

Bij Energy Point draait het om ter plekke vers bereide broodjes en wraps, maar ook om friet en snacks. Speciale aandacht gaat bij Energy Point uit naar koffie. Deze wordt aan de locatie aan de Bentemmerstraat bereid door een professionele barista. Vanuit de locatie Didam wordt ook aan bezorging gedaan.

De allereerste Kuster Energy Point opende in augustus 2019 in Groenlo. Sindsdien zijn er locaties geopend in Arnhem, Brummen, Doetinchem, Groenlo, Silvolde, Vorden en Zevenaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees berichtNieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees bericht
Trumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid