Kuster Olie opent nieuw shopconcept EnergyPoint


Petrol - Kuster Olie heeft op industrieterrein De Laarberg in Groenlo een nieuw shopconcept geopend met de naam EnergyPoint. Het shopconcept moet de nieuwe standaard worden voor de 22 tankstations van Kuster Olie. Op het 7000 vierkante meter nieuwe tankstation staat niet alleen de shop waarbinnen kan worden gegeten, maar kunnen ook voertuigen worden opgeladen en auto’s en trucks worden gewassen. Kuster wil zich met het tankstation onderscheiden door allerhande brandstoffen aan te bieden, electrisch laden mogelijk te maken en zich voor bedrijven te presenteren als mobiliteitsadviseur. Aan het EnergyPoint is anderhalf jaar voorbereiding aan vooraf gegaan. De shop moet Achterhoekse gezelligheid en vriendelijkheid uitstralen. ‘Een gelegenheid waar je je buurman wil tegenkomen,” aldus de verantwoordelijken binnen Kusters Olie. Het assortiment richt zich op alle eetmomenten, van ontbijt tot diner. Voor de avondmaaltijd worden speciale, verse maaltijden ingekocht. In de komende uitgave van @FoodClicks een reportage van EnegryPoint, de nieuwe locatie van Kuster Olie. Nog geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis digitaal abonnemenet. Bron: @FoodClicks Petrol - Kuster Olie heeft op industrieterrein De Laarberg in Groenlo een nieuw shopconcept geopend met de naam EnergyPoint. Het shopconcept moet de nieuwe standaard worden voor de 22 tankstations van Kuster Olie. Op het 7000 vierkante meter nieuwe tankstation staat niet alleen de shop waarbinnen kan worden gegeten, maar kunnen ook voertuigen worden opgeladen en auto’s en trucks worden gewassen. Kuster wil zich met het tankstation onderscheiden door allerhande brandstoffen aan te bieden, electrisch laden mogelijk te maken en zich voor bedrijven te presenteren als mobiliteitsadviseur. Aan het EnergyPoint is anderhalf jaar voorbereiding aan vooraf gegaan. De shop moet Achterhoekse gezelligheid en vriendelijkheid uitstralen. ‘Een gelegenheid waar je je buurman wil tegenkomen,” aldus de verantwoordelijken binnen Kusters Olie. Het assortiment richt zich op alle eetmomenten, van ontbijt tot diner. Voor de avondmaaltijd worden speciale, verse maaltijden ingekocht. In de komende uitgave van @FoodClicks een reportage van EnegryPoint, de nieuwe locatie van Kuster Olie. Nog geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis digitaal abonnemenet. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees bericht


Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht


140 tijdelijke strandpaviljoens zijn deze winter blijven staan

Strandpaviljoens – Nederland telt meer dan 340 strandpaviljoens, waarvan ongeveer de helft ‘jaarrond’-paviljoens is en dus het gehele jaar open. Om de sluitingsperiode in 2020 in verband met de coronamaatregelen enigszins te compenseren mochten de tijdelijke strandpaviljoens, die normaal ’s winters worden afgebroken, afgelopen jaar blijven staan. Het blijkt dat zo’n 140 paviljoens daarvan gebruik hebben gemaakt.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid