Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam


Jeroen (l) en Robert van Dam starten naast hun bestaande Kwalitaria in Dronten ook de derde Kwalitaria-vestiging in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

De broers Robert en Jeroen van Dam verwachten veel van de locatie: “Een dichtbevolkt gebied dat veel potentie biedt voor bezorging van burgers, maaltijden en meer; deze kans konden wij niet laten lopen.”

Beide broers kennen de Kwalitaria-formule al. Sinds 2 jaar runnen ze ook een vestiging in Dronten. Toch lijkt de nieuwe Kwalitaria Hobbemakade in weinig op hun bestaande zaak. “De nieuwe zaak heeft echt een focus op take-away en delivery”, aldus Robert van Dam. “Er zijn slechts twaalf zitplekken om ter plaatse te eten. Daarentegen is er een ruim opgezette keuken waar voldoende ruimte is om alle bezorgbestellingen efficiënt en snel klaar te maken. Ook de aparte in- en uitgang voor onze bezorgers is echt een luxe. In onze zaak in Dronten zagen we het aantal bezorgbestellingen al steeds verder toenemen en tijdens de coronaperiode is dit helemaal in een rap tempo gegaan. We zien dat deze trend blijft aanhouden, dus onze nieuwe zaak in Amsterdam sluit hier naadloos op aan.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht

Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees berichtKwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht

Frans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid