Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam


Jeroen (l) en Robert van Dam starten naast hun bestaande Kwalitaria in Dronten ook de derde Kwalitaria-vestiging in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

De broers Robert en Jeroen van Dam verwachten veel van de locatie: “Een dichtbevolkt gebied dat veel potentie biedt voor bezorging van burgers, maaltijden en meer; deze kans konden wij niet laten lopen.”

Beide broers kennen de Kwalitaria-formule al. Sinds 2 jaar runnen ze ook een vestiging in Dronten. Toch lijkt de nieuwe Kwalitaria Hobbemakade in weinig op hun bestaande zaak. “De nieuwe zaak heeft echt een focus op take-away en delivery”, aldus Robert van Dam. “Er zijn slechts twaalf zitplekken om ter plaatse te eten. Daarentegen is er een ruim opgezette keuken waar voldoende ruimte is om alle bezorgbestellingen efficiënt en snel klaar te maken. Ook de aparte in- en uitgang voor onze bezorgers is echt een luxe. In onze zaak in Dronten zagen we het aantal bezorgbestellingen al steeds verder toenemen en tijdens de coronaperiode is dit helemaal in een rap tempo gegaan. We zien dat deze trend blijft aanhouden, dus onze nieuwe zaak in Amsterdam sluit hier naadloos op aan.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht

Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht

ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees bericht


‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid