Kwalitaria trakteert kroketten tijdens Nationale Krokettendag


Cafetariaketen Kwalitaria gaat gratis kroketten uitdelen op de Nationale Krokettendag

Actie – Cafetariaketen Kwalitaria gaat maandag 9 oktober gratis kroketten uitdelen op de Nationale Krokettendag. De actie is samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager georganiseerd.

Gasten die een gratis kroket willen ontvangen moeten hiervoor een account aan maken op kwalitaria.nl, laat de cafetariaformule weten. “Voor iedereen die dit doet, staat er op Nationale Krokettendag een voucher voor een gratis kroket klaar. Aanvragers hebben de keuze uit de Kwalitaria rundvleeskroket of de Bourgondiër draadjesvleeskroket. Wie geen vlees wil kan de vegetarische kroket van de Mora/De Vegetarische Slager bestellen. Aanvragers krijgen een week de tijd om hun voucher in te leveren.

Populair

Hoewel de kroket de frikandel voor zich moet laten, is de snack nog altijd razend populair. Ook bij Kwalitaria. Jaarlijks worden er bij de cafetariaketen er 2 miljoen verkocht. “Dankzij de vele verschillende soorten op de menukaart komt elke kroketfan aan zijn trekken”, laat Kwalitaria weten. “Van een vegakroket tot ons eigen receptuur met rundvlees en de wisselende seizoenskroketten. Deze herfst is dat de Philly Cheese Steak kroket met een ragout van rundvlees en romige kaas.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht


Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht


Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht


Kwalitaria wint twee Dutch Interactive Awards

Verkiezing - Kwalitaria heeft samen met Bluebird Day twee zilveren Dutch Interactive Awards in ontvangst mogen nemen voor het nieuwe online platform. Tijdens de uitreiking in de Beurs van Berlage werd zowel in de categorie Digitale Transformatie als in de categorie E-commerce een award gewonnen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid