La Place de Efteling krijgt complete make-over


La Place-presentatie in samenwerking met De Efteling

Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.

De locatie gaat halverwege het voorjaar open en zal dan 1.500 vierkante meter aan horeca en beleving bieden. Uitgangspunt is dat de locatie zowel de oriëntaalse sfeer uitstraalt als de herkenbare kenmerken heeft van La Place. Ingrid van Leeuwen, Formule Directeur Vermaat: “We zijn trots op deze samenwerking waarin de gastvrije formule van La Place, de magische wereld van de Efteling en de solide horecabasis van Vermaat samenkomen”

A la carte

Het restaurant is bekend in het attractiepark door haar karakteristieke ronde, witte gevel, gelegen aan de Siervijver. Sinds begin 2022 verzorgt La Place hier het selfservice restaurant. Hier bevindt zich tevens een à la carte restaurant dat, vanaf het tweede kwartaal van 2023, in een nieuwe vorm ook door La Place zal worden beheerd. Voorheen zat La Place bij de entree van de Efteling met het restaurant ‘De Vrolijke Noot’.

Bron: Vermaat/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
La Place introduceert nieuw foodconcept bij HEMA

Formulenieuws - La Place introduceert een nieuw foodconcept in twee vernieuwde HEMA winkels in Hilversum en Alkmaar. In dit nieuwe concept lopen de gasten niet langs een buffet, maar kunnen zij direct bestellen bij een food- of barista bar, waar de bestelling ter plekke vers wordt bereid. De nieuwe vestigingen worden op donderdag 23 maart in Hilversum en op 6 april in...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid