La Place de Efteling krijgt complete make-over
_1024_768_90.jpg)
Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.
De locatie gaat halverwege het voorjaar open en zal dan 1.500 vierkante meter aan horeca en beleving bieden. Uitgangspunt is dat de locatie zowel de oriëntaalse sfeer uitstraalt als de herkenbare kenmerken heeft van La Place. Ingrid van Leeuwen, Formule Directeur Vermaat: “We zijn trots op deze samenwerking waarin de gastvrije formule van La Place, de magische wereld van de Efteling en de solide horecabasis van Vermaat samenkomen”
A la carte
Het restaurant is bekend in het attractiepark door haar karakteristieke ronde, witte gevel, gelegen aan de Siervijver. Sinds begin 2022 verzorgt La Place hier het selfservice restaurant. Hier bevindt zich tevens een à la carte restaurant dat, vanaf het tweede kwartaal van 2023, in een nieuwe vorm ook door La Place zal worden beheerd. Voorheen zat La Place bij de entree van de Efteling met het restaurant ‘De Vrolijke Noot’.
Bron: Vermaat/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Head of Horeca Markus Pieters vertrekt bij Metro/Makro
Persoonlijk – Markus Pieters vertrekt na bijna 11 jaar als Head of Horeca bij Makro Nederland. Pieters was een van de bepalende gezichten achter de horeca-activiteiten van Metro/Makro Cash and Carry. Hij meldt zijn vertrek zelf op linkedin.
Lees berichtLa Place opent vernieuwde foodconcept in HEMA-winkel Hilversum
Formulenieuws - La Place opende donderdag het volledig gerestylde foodconcept in de nieuwe HEMA in Hilversum. Het is de eerste La Place-locatie van een serie van vier die als pilotlocaties bij de HEMA worden neergezet. De tweede locatie wordt over twee weken geopend in Alkmaar.
Lees berichtHoreca krijgt groter podium op Recreatie Vakbeurs 2023
Vakbeurzen – De Recreatie Vakbeurs gaat het horecagedeelte op de beursvloer verder uitbreiden. Afgelopen editie werd het horecasegment voor het eerst toegevoegd aan de beurs.
Lees bericht‘Bourgondische’ groothandel Hanos Maastricht geopend
Groothandel – 40.000 vierkanter meter oppervlakte en meer dan 100.000 producten. Hanos laat in Maastricht zien wat het in huis heeft. Een unieke vestiging met een bourgondische twist, zo schrijft Hanos en dat werd door de foodprofessionals bevestigd.
Lees berichtGastrovino wil over drie jaar 50 locaties hebben
Formulenieuws – Dertig locaties heeft Gastrovino momenteel, maar als het aan directeur Arjan Rosendaal ligt, groeit de formule van de wijn -en delicatessenzaken binnen drie jaar uit naar 50 vestigingen.
Lees berichtLa Place introduceert nieuw foodconcept bij HEMA
Formulenieuws - La Place introduceert een nieuw foodconcept in twee vernieuwde HEMA winkels in Hilversum en Alkmaar. In dit nieuwe concept lopen de gasten niet langs een buffet, maar kunnen zij direct bestellen bij een food- of barista bar, waar de bestelling ter plekke vers wordt bereid. De nieuwe vestigingen worden op donderdag 23 maart in Hilversum en op 6 april in...
Lees bericht