La Place doneert deel kindermenu aan Stichting Jarige Job
Formulenieuws - La Place en Stichting Jarige Job gaan een samenwerking aan om kinderen uit gezinnen die niet voldoende geld hebben toch een onvergetelijke verjaardag te geven. De foodserviceformule doneert een deel van de opbrengst van elk verkocht kindermenu aan Jarige Job. Met de donaties worden verjaardagsboxen gevuld met traktaties, feestversiering en cadeaus, zodat ieder kind zijn of haar verjaardag kan vieren.
Voor veel kinderen betekent hun verjaardag een feestelijke dag, maar voor honderdduizenden kinderen in Nederland is dat niet zo vanzelfsprekend. Niet alle ouders kunnen het zich permitteren om traktaties en cadeaus te kopen. Stichting Jarige Job verrast deze kinderen op hun verjaardag met een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro, vol met alles wat nodig is voor een echt feestje thuis en op school. Hierdoor kunnen jaarlijks meer dan 150.000 kinderen hun verjaardag vieren.
Verbindende rol
Lindsey Visser, manager Brand & Marketing van La Place: “Bij La Place geloven we dat eten en drinken een verbindende rol speelt bij alle bijzondere momenten in het leven. Een verjaardag is een van de belangrijkste momenten om samen te komen en te genieten. Door deze samenwerking willen we op een positieve manier aandacht vragen voor dit probleem en bijdragen aan het werk van Stichting Jarige Job. Samen maken we het verschil door zoveel mogelijk kinderen dat speciale gevoel te geven dat bij een verjaardag hoort.”
La Place steunt Stichting Jarige Job tot in ieder geval het einde van 2025 met een donatie bij elk verkocht kindermenu. Hiermee draagt een gast dus direct bij aan een onvergetelijke verjaardag voor een kind dat het anders niet zou kunnen vieren. Het menu, dat kinderen zelf mogen samenstellen met broodje, sapje, groente of fruit en een kwartet, is dus niet alleen vers en smaakvol voor kinderen, maar ook een manier om iets goeds te doen.
Bron: La Place/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
La Place opent veldkeukenrestaurant in Militair Museum
Formulenieuws - La Place opent een nieuw vast restaurant in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. In een decor dat doet denken aan een veldkeuken, kunnen bezoekers genieten van de verse, ambachtelijke gerechten die kenmerkend zijn voor La Place.
Lees berichtNick Toet en La Place lanceren Nick’s Noedels
Formulenieuws - Restaurantketen La Place heeft in samenwerking met foodcreator Nick Toet een nieuw gerecht op het menu gezet: Nick’s Noedels. Het noedelgerecht kwam als winnaar uit de online serie Kritische Koters, waarin een panel van kinderen de rol van jury vervulde.
Lees berichtSocial Deal kiest voor Vermaat als nieuwe cateraar
Catering - Social Deal heeft cateringbedrijf Vermaat aangetrokken als nieuwe partner voor de verzorging van de bedrijfslunch. Het hoofdkantoor dat gevestigd is in Den Bosch neemt na enkele jaren afscheid van cateraar Hutten.
Lees berichtPastridor en Story Pies bakken voor Stichting Jarige Job
Actie - Pastridor, merk van Lantmännen Unibake, en Story Pies slaan de handen ineen voor een smakelijke en sociale missie. Samen lanceren zij de Cinnamon Swirl, een Scandinavisch kaneelbroodje waarvan een deel van de opbrengst direct ten goede komt aan Stichting Jarige Job.
Lees berichtSophie Hofdijk nieuwe manager assortiment bij La Place
Formulenieuws - La Place heeft Sophie Hofdijk benoemd tot manager assortiment. In haar rol gaat zij de foodserviceformule helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig en onderscheidend assortiment. De aanstelling past binnen de vernieuwde koers van La Place, waarbij de focus ligt op een duurzamer, gezonder en inclusiever aanbod dat ook jongere doelgroepen aanspreekt.
Lees berichtLa Place opent vernieuwde vestiging in Arnhem Kronenburg
Formulenieuws - Na een flinke metamorfose heeft La Place haar vestiging in winkelcentrum Kronenburg heropend. De locatie kreeg een compleet vernieuwd interieur, een eigentijds assortiment die aansluit bij de wensen van de moderne gast.
Lees bericht