La Place Express Rotterdam test zelfscanmodule


Formulenieuws – La Place gaat bij de eerste La Place Express-locatie in Rotterdam een pilot doen met een zelfscanmodule. De locatie in FORUM die donderdag 10 juni opengaat heeft daarnaast het nieuwe ‘All day good food fast’-assortiment afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg zijn.

Hoewel er een hoge bar en tafeltjes aanwezig zijn met zo’n tien zitplaatsen, is de locatie vooral ingericht voor afhalen. Om gasten daarbij nog sneller te kunnen helpen, is La Place op de locatie gestart een pilot met zelfscanmodules waarbij gasten verpakte producten zelf kunnen scannen en een bestelling kunnen plaatsen bij de barista voor een koffie bij de koffiebar. Deze wordt dan bij het pick-up point voor de gast klaargezet.

Mobile order

Ook heeft La Place het bestel- en betaalproces geoptimaliseerd met de mogelijkheid om een mobile order te plaatsen. Klanten kunnen hierbij ter plekke bestellen of hun bestelling vooraf online doorgeven. De take-away bestelling staat dan op het afgesproken tijdstip klaar om meegenomen te worden.

Jumbo-producten

La Place Express biedt ook een ‘La Place voor Thuis’ assortiment met producten om thuis snel een maaltijd klaar te maken. Dit aanbod wordt aangevuld met Jumbo producten, waarmee je voor elk moment van de dag gerechten en tussendoortjes kunt samenstellen. Er staan zo’n 100 nieuwe gerechten en seizoenproducten op de kaart.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Lees bericht


Jumbo start bezorgservice in centrum Amsterdam

Bezorgservice - Jumbo start vandaag met het thuisbezorgen van boodschappen in het centrum van Amsterdam. Alle klanten binnen de ring van Amsterdam en net daarbuiten kunnen voortaan online via Jumbo.com en de Jumbo app hun boodschappen bestellen. Gebruikers van de service krijgen hun bestelde producten vervolgens tot in de keuken bezorgd. Jumbo richt zich daarmee niet alleen op de...

Lees bericht

La Place verlengt contract met RAI tot 2023

Formulenieuws - La Place heeft haar overeenkomst met RAI Amsterdam tot 2023 verlengd. De foodserviceformule, die al enige jaren gevestigd in het Holland Complex, heeft sinds eind vorig jaar ook een La Place Express in Hal 1 (Europa Complex). Het assortiment van de La Place Express is volledig afgestemd op de internationale doelgroepen van de verschillende evenementen in de RAI, zo laat...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid