‘La Place gaat zich nog meer richten op perfecte gastbeleving’


Foto bij: Sfeerbeeld van La Place uit de flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat

Formulenieuws - La Place opent eind dit jaar een splinternieuwe locatie aan het Leidseplein in Amsterdam. De vestiging wordt volgens het restaurantbedrijf een feest voor de zintuigen. La Place gaat zich op deze locatie nog meer focussen op de perfecte gastbeleving.

Al vanaf de eerste drempel word je ondergedompeld in een food paradise voor lekker & snel eten, van crunchy salades, de lekkerste broodjes en kleurrijke verse sappen, zo laat de restaurantformule weten. Alle La Place-locaties zijn momenteel nog gesloten, sommige zijn alleen voor afhalen bereikbaar.

De nieuwe locatie in de hoofdstad is nu personeel aan het werven dat inhoud moet geven aan het nieuwe format.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht


Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht
Jumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid