‘La Place gaat zich nog meer richten op perfecte gastbeleving’


Foto bij: Sfeerbeeld van La Place uit de flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat

Formulenieuws - La Place opent eind dit jaar een splinternieuwe locatie aan het Leidseplein in Amsterdam. De vestiging wordt volgens het restaurantbedrijf een feest voor de zintuigen. La Place gaat zich op deze locatie nog meer focussen op de perfecte gastbeleving.

Al vanaf de eerste drempel word je ondergedompeld in een food paradise voor lekker & snel eten, van crunchy salades, de lekkerste broodjes en kleurrijke verse sappen, zo laat de restaurantformule weten. Alle La Place-locaties zijn momenteel nog gesloten, sommige zijn alleen voor afhalen bereikbaar.

De nieuwe locatie in de hoofdstad is nu personeel aan het werven dat inhoud moet geven aan het nieuwe format.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid