La Place keert ook terug in Veenendaal


Formulenieuws – Langzamerhand neemt La Place weer haar vertrouwde posities in in de Nederlandse winkelstraten. Vanaf eind deze week opent de restaurantketen ook de locatie in Veenendaal in het voormalige V&D pand aan de Corridor-passage. La Place is na maanden van relatieve rust en het ontmantelen van een aantal locaties, na de bekendmaking van de samenwerking met warenhuis Hudson’s Bay, ineens ook weer actief met het openen van oude vertrouwde vestigingen in voormalige V&D-panden. Recent heropende de restaurantketen vestigingen Groningen en Den Bosch en opende het ook nieuwe panden in Hoofddorp en Tilburg. Veder werd nog een nieuw en luxer horecaconcept geopend op het Designer Outlet in Roermond. De opening van de vestiging in Veenendaal is aanstaande vrijdag. Het La Place Restaurant biedt binnen plaats aan ruim 125 gasten en beschikt buiten over een terras met 65 zitplaatsen. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Jumbo nam recent ook de AC restaurants over van Autogrill en wil deze ombouwen tot La Place. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: la place

Gerelateerd nieuws

La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees bericht

Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Lees bericht
Eerste nieuwe La Place in 2020 bij foodcourt A28

Formulenieuws – La Place opende vanochtend in Harderwijk de eerste nieuwe La Place van 2020. Na het sluiten van de elf restaurantvestigingen binnen het failliete warenhuis Hudson’s Bay was deze nieuwe locatie weer een lichtpuntje. Ook omdat het pand volledig nieuw kon worden neergezet.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid