La Place krijgt tweede locatie op de Efteling


La Place-locatie Rotterdam tijdens actie met de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Eerder dit jaar werd de locatie De Vrolijke Noot, waarin La Place was gevestigd, afgebroken en verhuisde het restaurant naar het zelfbedieningsgedeelte van Panorama. Volgens de website gaat La Place nu ook de exploitatie verzorgen van het ernaast gelegen à-la-carterestaurant. Het restaurant wordt nog wel verbouwd voordat de exploitatie van de Efteling wordt overgenomen.

Bron: Looopings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLa Place introduceert nieuw foodconcept bij HEMA

Formulenieuws - La Place introduceert een nieuw foodconcept in twee vernieuwde HEMA winkels in Hilversum en Alkmaar. In dit nieuwe concept lopen de gasten niet langs een buffet, maar kunnen zij direct bestellen bij een food- of barista bar, waar de bestelling ter plekke vers wordt bereid. De nieuwe vestigingen worden op donderdag 23 maart in Hilversum en op 6 april in...

Lees bericht


La Place de Efteling krijgt complete make-over

Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.

Lees bericht


In ‘bewogen Jumbo’-jaar doet La Place het goed

Jaarcijfers – Het overlijden van Jumbo-grondlegger Karel van Eerd, de gebeurtenissen rondom algemeen directeur en medeaandeelhouder Frits van Eerd en de perikelen rondom de supermarktprijzen, mede door inflatie, zorgden voor een bewogen Jumbo-jaar. De gebeurtenissen hadden veel impact, zo laat Jumbo weten in een toelichting op de jaarcijfers. La Place vormde een goede uitzondering. Met een omzet van €107 miljoen zit de...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid