Amsterdamse La Place Leidsestraat beleeft primeur met vernieuwde Express


Formulenieuws – Vandaag is de derde vernieuwde locatie van La Place geopend. De winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam is de eerste binnenstadlocatie met het nieuwe La Place Express-concept met La Place voor Thuis. Eerder opende de vernieuwde La Place Express locaties in Laren en bij tankstation Bruchem-de Lucht langs de A2.

De locaties zijn allemaal voorzien van een vernieuwde koffiecorner en een assortiment gericht op ‘good food fast’ én take-away. Zo’n 100 producten zijn nieuw aan het assortiment toegevoegd. Bovendien kunnen gasten via nieuwe technologie snel mobiele orders plaatsen en hun take-away-bestellingen doen.

Zintuigelijke verleiding

Bij de Express locatie in Amsterdam draait het om ‘All day good food fast’: lekker, gezond en vers eten met de nadruk op smaak en zintuigelijke verleiding. Het biedt ook een La Place voor Thuis assortiment met producten voor de drukke stadsmens om thuis in een handomdraai een gezonde maaltijd klaar te maken.

De Express heeft een geheel vernieuwde koffiebar en het assortiment bevat zo’n 100 nieuwe gerechten en seizoenproducten. Nieuw is bijvoorbeeld La Place ‘All day breakfast’. Daarnaast is er meer aandacht voor veganistische en vegetarische producten.

Mobiele bestellingen

Een belangrijk kenmerk van het nieuwe concept is de snelle manier om gerechten te bestellen en betalen. Het bestel- en betaalproces is geoptimaliseerd door de mogelijkheid van mobiele bestelling te bieden. Gasten kunnen ervoor kiezen om ter plekke te bestellen of hun bestelling vooraf door te geven via zo’n mobiele order. De take-away-bestelling staat dan bij binnenkomst klaar om meegenomen te worden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place Express Rotterdam test zelfscanmodule

Formulenieuws – La Place gaat bij de eerste La Place Express-locatie in Rotterdam een pilot doen met een zelfscanmodule. De locatie in FORUM die donderdag 10 juni opengaat heeft daarnaast het nieuwe ‘All day good food fast’-assortiment afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg zijn.

Lees bericht


Vermaat gaat exploitatie oppakken van 44 La Place-restaurants

Samenwerking - Jumbo Groep Holding, eigenaar van La Place, en horeca-en cateringspecialist Vermaat Groep maken vandaag bekend dat beide partijen een strategische samenwerking aan gaan voor de exploitatie van 44 La Place restaurants. Jumbo blijft eigenaar van het La Place merk, zes eigen restaurants, vier stationslocaties en de (inter)nationale franchiserelaties.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid