Amsterdamse La Place Leidsestraat beleeft primeur met vernieuwde Express


Formulenieuws – Vandaag is de derde vernieuwde locatie van La Place geopend. De winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam is de eerste binnenstadlocatie met het nieuwe La Place Express-concept met La Place voor Thuis. Eerder opende de vernieuwde La Place Express locaties in Laren en bij tankstation Bruchem-de Lucht langs de A2.

De locaties zijn allemaal voorzien van een vernieuwde koffiecorner en een assortiment gericht op ‘good food fast’ én take-away. Zo’n 100 producten zijn nieuw aan het assortiment toegevoegd. Bovendien kunnen gasten via nieuwe technologie snel mobiele orders plaatsen en hun take-away-bestellingen doen.

Zintuigelijke verleiding

Bij de Express locatie in Amsterdam draait het om ‘All day good food fast’: lekker, gezond en vers eten met de nadruk op smaak en zintuigelijke verleiding. Het biedt ook een La Place voor Thuis assortiment met producten voor de drukke stadsmens om thuis in een handomdraai een gezonde maaltijd klaar te maken.

De Express heeft een geheel vernieuwde koffiebar en het assortiment bevat zo’n 100 nieuwe gerechten en seizoenproducten. Nieuw is bijvoorbeeld La Place ‘All day breakfast’. Daarnaast is er meer aandacht voor veganistische en vegetarische producten.

Mobiele bestellingen

Een belangrijk kenmerk van het nieuwe concept is de snelle manier om gerechten te bestellen en betalen. Het bestel- en betaalproces is geoptimaliseerd door de mogelijkheid van mobiele bestelling te bieden. Gasten kunnen ervoor kiezen om ter plekke te bestellen of hun bestelling vooraf door te geven via zo’n mobiele order. De take-away-bestelling staat dan bij binnenkomst klaar om meegenomen te worden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid