Amsterdamse La Place Leidsestraat beleeft primeur met vernieuwde Express


Formulenieuws – Vandaag is de derde vernieuwde locatie van La Place geopend. De winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam is de eerste binnenstadlocatie met het nieuwe La Place Express-concept met La Place voor Thuis. Eerder opende de vernieuwde La Place Express locaties in Laren en bij tankstation Bruchem-de Lucht langs de A2.

De locaties zijn allemaal voorzien van een vernieuwde koffiecorner en een assortiment gericht op ‘good food fast’ én take-away. Zo’n 100 producten zijn nieuw aan het assortiment toegevoegd. Bovendien kunnen gasten via nieuwe technologie snel mobiele orders plaatsen en hun take-away-bestellingen doen.

Zintuigelijke verleiding

Bij de Express locatie in Amsterdam draait het om ‘All day good food fast’: lekker, gezond en vers eten met de nadruk op smaak en zintuigelijke verleiding. Het biedt ook een La Place voor Thuis assortiment met producten voor de drukke stadsmens om thuis in een handomdraai een gezonde maaltijd klaar te maken.

De Express heeft een geheel vernieuwde koffiebar en het assortiment bevat zo’n 100 nieuwe gerechten en seizoenproducten. Nieuw is bijvoorbeeld La Place ‘All day breakfast’. Daarnaast is er meer aandacht voor veganistische en vegetarische producten.

Mobiele bestellingen

Een belangrijk kenmerk van het nieuwe concept is de snelle manier om gerechten te bestellen en betalen. Het bestel- en betaalproces is geoptimaliseerd door de mogelijkheid van mobiele bestelling te bieden. Gasten kunnen ervoor kiezen om ter plekke te bestellen of hun bestelling vooraf door te geven via zo’n mobiele order. De take-away-bestelling staat dan bij binnenkomst klaar om meegenomen te worden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht


Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht
Jumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid