La Place met La Place Express terug in voormalige Groningse V&D


La Place terug in oude V&D-gebouw met La Place Express / Foto bij: Tych Photorepublic

Formulenieuws - La Place opent vandaag op de eerste etage de deuren van een nieuw restaurant aan Grote Markt 21 in Groningen. La Place had in het voormalige V&D-gebouw al een restaurant, maar met de komst van een nieuwe Jumbo is op de begane grond ook een La Place Express ingericht.

Inwoners en bezoekers van Groningen en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of tussendoortje. Gasten met meer haast kunnen nu terecht Bij La Place Express voor een snelle take-away. Hier vinden gasten verse sandwiches en zoete lekkernijen, maar ook La Place barista koffie om mee te nemen.

In het restaurant zijn 180 zitplaatsen. Gasten kunnen er terecht voor alle eetmomenten van de dag. Zij hebben keuze uit een ruim en gevarieerd menu met huisgemaakte La Place klassiekers, zoals een focaccia tonijnsalade en een baguette met kruidenroomkaas. Daarnaast kunnen mensen hier een verse smoothie, soep ofsandwiche bestellen. Bij de warme keuken vinden gasten maaltijden van de grill en verse Al Taglio pizza’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht


Jumbo Eerbeek plaatst eerste bulkfeed emballage-automaat

Statiegeld – Klanten van Jumbo Eerbeek kunnen vanaf woensdag in één keer - tot 100 stuks - zowel PET als blik leegschudden in de emballage-automaat van Tomra. De zogenaamde ‘bulkfeed-automaat’ is de eerste in Nederland. Bovendien vindt de uitbetaling van het statiegeld direct en snel plaats via een Tikkie QR-code.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid