La Place met La Place Express terug in voormalige Groningse V&D


La Place terug in oude V&D-gebouw met La Place Express / Foto bij: Tych Photorepublic

Formulenieuws - La Place opent vandaag op de eerste etage de deuren van een nieuw restaurant aan Grote Markt 21 in Groningen. La Place had in het voormalige V&D-gebouw al een restaurant, maar met de komst van een nieuwe Jumbo is op de begane grond ook een La Place Express ingericht.

Inwoners en bezoekers van Groningen en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of tussendoortje. Gasten met meer haast kunnen nu terecht Bij La Place Express voor een snelle take-away. Hier vinden gasten verse sandwiches en zoete lekkernijen, maar ook La Place barista koffie om mee te nemen.

In het restaurant zijn 180 zitplaatsen. Gasten kunnen er terecht voor alle eetmomenten van de dag. Zij hebben keuze uit een ruim en gevarieerd menu met huisgemaakte La Place klassiekers, zoals een focaccia tonijnsalade en een baguette met kruidenroomkaas. Daarnaast kunnen mensen hier een verse smoothie, soep ofsandwiche bestellen. Bij de warme keuken vinden gasten maaltijden van de grill en verse Al Taglio pizza’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht


La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht


Jumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht


Negende Jumbo Foodmarkt opent in Dordrecht

Formulenieuws – Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf woensdag terecht in de nieuwe Jumbo Foodmarkt in winkelcentrum Sterrenburg. Het gaat om de negende foodmarkt in Nederland en betreft een franchiselocatie, die gerund wordt door het ondernemers-duo Jan-Willem en Jeroen Lemkes.

Lees bericht

Tilburg wil daktuin met horeca op voormalige V&D

Daktuin – De gemeente Tilburg heeft vergevorderde plannen om een daktuin met horeca in te richten bovenop het pand van de voormalige V&D. Het gebouw De Koopman heeft een daktuin van 2000 vierkante meter waar mensen tussen de groente en fruit kunnen relaxen met uitzicht op de stad.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid