La Place opent deuren restaurant in nieuw foodcourt aan A28 in Harderwijk


La Place gerechten

Formulenieuws – De eerste nieuwe La Place van dit jaar opent op vrijdag 28 februari de deuren in Harderwijk. Het restaurant is gevestigd op een nieuw foodcourt langs de A28.

Het nieuwe La Place-restaurant telt ruim 770 m², biedt ruimte aan ruim 300 gasten en beschikt over een ruim terras. De locatie wordt geopend door Dijana Cicak, die sinds 1 juni Marketing Director van La Place is. “We gaan onze gasten hier verrassen en inspireren met tientallen nieuwe gerechten die zijn gecreëerd door de chefs van Jumbo Foodcollege. Deze recepten worden allemaal ter plekke voor de ogen van onze klanten vers bereid. Of het nu gaat om een tussendoortje of een uitgebreide maaltijd. Dat sluit volledig aan op onze campagne ‘Zo smaakt versgemaakt’, aldus Cicak.

Mijlpaal

La Place moest als gevolg van het vertrek van het Canadese warenhuis Hudson’s Bay eind 2019 twaalf locaties sluiten, omdat La Place hier onderhuurder was. De eerste nieuwe locatie in 2020 maakt de opening in Harderwijk dus tot een bijzondere. Ook Cicak is die mening toegedaan en ziet het eerste restaurant van 2020 als een mooie mijlpaal voor La Place. Voorafgaand aan de opening worden de buren uitgenodigd om te kunnen voorproeven. Vrijdag 28 februari gaat de locatie open voor publiek.

90 vestigingen

La Place heeft naast 90 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Bali, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Sinds begin 2016 maakt de foodserviceformule onderdeel uit van de Jumbo Groep Holding BV.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Lees bericht


Jacqueline Hoogerbrugge benoemd in RvC Jumbo

Benoeming - Jacqueline Hoogerbrugge maakt vanaf 1 mei 2020 deel uit van de Raad van Commissarissen (RvC) van Jumbo Groep Holding. Zij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Harry Bruijniks, wiens termijn in de RvC in 2019 afliep.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid