La Place opent deuren restaurant in nieuw foodcourt aan A28 in Harderwijk


La Place gerechten

Formulenieuws – De eerste nieuwe La Place van dit jaar opent op vrijdag 28 februari de deuren in Harderwijk. Het restaurant is gevestigd op een nieuw foodcourt langs de A28.

Het nieuwe La Place-restaurant telt ruim 770 m², biedt ruimte aan ruim 300 gasten en beschikt over een ruim terras. De locatie wordt geopend door Dijana Cicak, die sinds 1 juni Marketing Director van La Place is. “We gaan onze gasten hier verrassen en inspireren met tientallen nieuwe gerechten die zijn gecreëerd door de chefs van Jumbo Foodcollege. Deze recepten worden allemaal ter plekke voor de ogen van onze klanten vers bereid. Of het nu gaat om een tussendoortje of een uitgebreide maaltijd. Dat sluit volledig aan op onze campagne ‘Zo smaakt versgemaakt’, aldus Cicak.

Mijlpaal

La Place moest als gevolg van het vertrek van het Canadese warenhuis Hudson’s Bay eind 2019 twaalf locaties sluiten, omdat La Place hier onderhuurder was. De eerste nieuwe locatie in 2020 maakt de opening in Harderwijk dus tot een bijzondere. Ook Cicak is die mening toegedaan en ziet het eerste restaurant van 2020 als een mooie mijlpaal voor La Place. Voorafgaand aan de opening worden de buren uitgenodigd om te kunnen voorproeven. Vrijdag 28 februari gaat de locatie open voor publiek.

90 vestigingen

La Place heeft naast 90 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Bali, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Sinds begin 2016 maakt de foodserviceformule onderdeel uit van de Jumbo Groep Holding BV.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
AH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht


BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht

Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid