La Place opent Take Away’s in Den Bosch en aan snelwegen A2 en A28


Formulenieuws – Restaurantketen La Place gaat op drie locaties Take Away’s openen. De locaties zijn De Arena in ‘s-Hertogenbosch, La Place De Rotonde aan de A2 in Enspijk en in La Place Zwolle De Vrolijkheid, gelegen aan de A28. Bij succes worden ook Take Away’s geopend bij andere locaties.

“Normaal gesproken bieden we op treinstations en enkele binnenstad locaties onze verse producten aan om mee te nemen. Nu de horeca voorlopig gesloten blijven, hebben we besloten La Place Take Away ook op een aantal andere locaties te introduceren”, zegt Chris Meijers, directeur bij La Place. Het assortiment bestaat uit vertrouwde La Place-klassiekers, zoals verse sinaasappelsap, aardbeien-smoothies en diverse soorten sandwiches, waaronder de focaccia met tonijnsalade. Ook biedt La Place Take Away soep, salade bowls, verschillende koeken, muffins, bananenbrood en warme dranken aan. “Alle gerechten worden ter plekke versbereid, hygiënisch verpakt en zijn eenvoudig on-the-go mee te nemen”, aldus Meijers.

Extra aandacht voor hygiëne

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Er mag een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en alle bezoekers en medewerkers dienen minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. De looproute op de drie locaties is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht


La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees bericht

Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Lees berichtEerste nieuwe La Place in 2020 bij foodcourt A28

Formulenieuws – La Place opende vanochtend in Harderwijk de eerste nieuwe La Place van 2020. Na het sluiten van de elf restaurantvestigingen binnen het failliete warenhuis Hudson’s Bay was deze nieuwe locatie weer een lichtpuntje. Ook omdat het pand volledig nieuw kon worden neergezet.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid