La Place opent tweede locatie in Denemarken


De locatie van La Place op de grootste luchthaven van Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Bezoekers en reizigers van Kopenhagen Airport kunnen op de nieuwe locatie terecht voor ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje. Bezoekers met iets meer haast kunnen bij La Place Express hun favoriete producten meenemen, zo laat het bedrijf weten. 

Met de opening van het tweede restaurant geeft La Place verder invulling aan de ambitie om de Nederlandse foodserviceformule ook in andere Europese landen uit te breiden. Toenmalig Jumbo-topman Frits van Eerd, waartoe de La Place-formule behoort, kondigde in juni 2021 al aan dat Jumbo met de La Place-formule internationaal fors wilde groeien.

Assortiment

De locatie op Kopenhagen Airport telt 80 zitplaatsen. Het aanbod bestaat uit klassiekers als pizza’s en salades. Verder hebben klanten de keuze uit een ruim en gevarieerd menu met huisgemaakte La Place specialiteiten, zoals focaccia met tonijnsalade, belegde baguettes en tartes sablées met vers fruit. Ook staan er Deense producten op het menu. Ook kunnen gasten terecht voor verse smoothies, homemade limonades, soepen en sandwiches.

La Place Express

Gasten die hun maaltijd willen meenemen, kunnen terecht bij de La Place Express. Ook hier vinden gasten verse smoothies, sappen, salades en sandwiches. De La Place Express heeft ook een Barista koffiebar waar gasten terecht kunnen voor h koffie en koeken.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Lees bericht


‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht

La Place de Efteling krijgt complete make-over

Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.

Lees bericht

In ‘bewogen Jumbo’-jaar doet La Place het goed

Jaarcijfers – Het overlijden van Jumbo-grondlegger Karel van Eerd, de gebeurtenissen rondom algemeen directeur en medeaandeelhouder Frits van Eerd en de perikelen rondom de supermarktprijzen, mede door inflatie, zorgden voor een bewogen Jumbo-jaar. De gebeurtenissen hadden veel impact, zo laat Jumbo weten in een toelichting op de jaarcijfers. La Place vormde een goede uitzondering. Met een omzet van €107 miljoen zit de...

Lees berichtLa Place krijgt tweede locatie op de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid