La Place verandert alles in Laren, maar blijft La Place


Ander logo, nieuwe groene kleur

Formulenieuws - La Place verandert logo, kleur, routing en assortiment, maar blijft wel de belangrijkste eigenschappen van de vertrouwde formule bewaren. La Place opende vandaag in Laren een van de twee nieuwe La Place restaurants volgens het nieuwe format.

De nieuwe La Place zou de zintuigen prikkelen met Good Fresh Food en dat doet het in Laren. Ondanks alle beperkingen en het feit dat alle producten voorverpakt moeten worden gepresenteerd, voldoet het restaurant en de presentatie aan de verleidelijkheid die zo kenmerkend was van La Place. Gelijk met de lancering van het nieuwe format heeft La Place ook het logo aangepast. Het logo is strakker geworden in de letters en ook de appel is minder rond. De kleur groen is gebleven, maar lichter geworden, meer 'appeltjesgroen'.

Take-away

Wat opvalt verder is dat het hele assortiment is ingericht op take-away. Dat is ook het enige dat momenteel is toegestaan binnen de horeca. Maar ondanks dat de producten allemaal voorverpakt gepresenteerd worden, is het toch gedaan op een manier die aantrekkelijk is voor de gast. Ook het assortiment meeneemproducten voor thuis is transparant voor de klant en door de vorm van de verpakking niet standaard.

Baristakoffie

Duidelijk is dat La Place met het nieuwe format een stap voorwaarts zet. Nieuw in het concept is de koffiehoek met een professionele barista-machine en waar talloze koffievarianten verkrijgbaar zijn. Ook veel gerechten zijn veranderd. Volgens La Place zelf zijn er meer dan 100 nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Geen standaard

In tegenstelling tot de oude La Place-producten wordt niet alles meer op de locatie zelf klaargemaakt. Is dat te zien of te proeven? Nee. Soepen, broodjes, pizza’s en zelfs het onvervalste Hollandse saucijzenbroodje zijn van uitstekende kwaliteit, ook al worden veel van die basisproducten niet meer volledig zelf klaar gemaakt. Ook bij die producten heeft La Place gekozen voor kwaliteit en dat zie je en proef je.

Hema

Het nieuwe format is in Veghel al uitvoerig getest en ook de producten zijn er allemaal getest. Het geeft aan dat moederbedrijf Jumbo serieus bezig is met La Place. Eerder bewees Jumbo dat ook al met de La Place Express in combinatie met de Jumbo-supermarkt in Amsterdam en Haarlem. Op die ingeslagen weg gaat de organisatie nu door. La Place is klaar om de horeca-afdeling van de Hema in te kunnen vullen.

Bron: @FoodClicks

Ruim en overzichtelijk voor meenemen of - straks als horeca weer open is - ter plekke eten
Verpakking is transparant en in sommige gevallen luxe
Drie soorten goedgevulde saucijzenbroodjes: naturel, basilicum en truffel
Nu nog gesloten, het restaurantgedeelte
De nieuwe koffiehoek met baristakoffiemachine
Veel verse producten voor on-the-go

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place Express Rotterdam test zelfscanmodule

Formulenieuws – La Place gaat bij de eerste La Place Express-locatie in Rotterdam een pilot doen met een zelfscanmodule. De locatie in FORUM die donderdag 10 juni opengaat heeft daarnaast het nieuwe ‘All day good food fast’-assortiment afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg zijn.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid