La Place verlengt contract met RAI tot 2023


Formulenieuws - La Place heeft haar overeenkomst met RAI Amsterdam tot 2023 verlengd. De foodserviceformule, die al enige jaren gevestigd in het Holland Complex, heeft sinds eind vorig jaar ook een La Place Express in Hal 1 (Europa Complex). Het assortiment van de La Place Express is volledig afgestemd op de internationale doelgroepen van de verschillende evenementen in de RAI, zo laat La Place weten. De producten zijn wel waar mogelijk 100 procent natuurlijk, duurzaam, dagvers en huisgemaakt. Chris Meijers, directeur Business Development van La Place over de verlenging van de samenwerking: “We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Amsterdam RAI ook in de komende jaren voortzetten. De RAI is al sinds jaar en dag het belangrijkste congres- en evenementencentrum in Nederland en biedt een grote diversiteit aan evenementen. Hierop komen steeds vaker ook buitenlandse bezoekers af. Door onze internationale aanwezigheid in acht landen ontwikkelen de internationale keukens van La Place zich steeds verder. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de veranderende wensen van bezoekers en organisatoren van beurzen en evenementen.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws - La Place heeft haar overeenkomst met RAI Amsterdam tot 2023 verlengd. De foodserviceformule, die al enige jaren gevestigd in het Holland Complex, heeft sinds eind vorig jaar ook een La Place Express in Hal 1 (Europa Complex). Het assortiment van de La Place Express is volledig afgestemd op de internationale doelgroepen van de verschillende evenementen in de RAI, zo laat La Place weten. De producten zijn wel waar mogelijk 100 procent natuurlijk, duurzaam, dagvers en huisgemaakt. Chris Meijers, directeur Business Development van La Place over de verlenging van de samenwerking: “We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Amsterdam RAI ook in de komende jaren voortzetten. De RAI is al sinds jaar en dag het belangrijkste congres- en evenementencentrum in Nederland en biedt een grote diversiteit aan evenementen. Hierop komen steeds vaker ook buitenlandse bezoekers af. Door onze internationale aanwezigheid in acht landen ontwikkelen de internationale keukens van La Place zich steeds verder. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de veranderende wensen van bezoekers en organisatoren van beurzen en evenementen.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Helft publiek Huishoudbeurs gemiddeld 24 jaar

Event – “De tijd dat De Huishoudbeurs het domein was van gratis goodies en 50+ huisvrouwen ligt ver achter ons. Van de 25.000 bezoekers die dit weekend naar RAI Amsterdam kwamen, was maar liefst 46 procent gemiddeld 24 jaar.” Dat schrijft de organisatie van De Huishoudbeurs naar aanleiding van het bezoek het eerste weekend.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Free From Food keert terug naar Amsterdamse Rai

Vakbeurzen - De Free From Food beurs keert dit jaar van 21 tot en met 22 november 2023 terug naar de RAI in Amsterdam. Deze editie telt de beurs ruim 250 exposanten met producten op het gebied van plantaardige, veganistische, gezonde, biologische, functionele en gezondheidsingrediënten.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid