Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca


De Frites Atelier-frites van Sergio Hermans nu ook voor het horecasegment

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Sergio Hermans opende in 2016 het eerste Frites Atelier. Daarna volgde meer locaties. Om deze schaalvergroting aan te kunnen ontwikkelde de chef kok samen met Lamb Weston  een eigen frites. Deze komt nu ook beschikbaar voor andere restaurants. De Frites Atelier-Frites worden bevroren geleverd en kunnen direct de frituurpan in. Het invriezen van de aardappel is onderdeel van het recept van Sergio Herman.

Bron: Lamb Weston/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht


Lamb Weston introduceert aardappelwedges met hopsmaak

Introductie – Lamb Weston introduceert Brewer’s Wedges, een combinatie van krokante aardappelwedges met een lichte hopsmaak, die doet denken aan een koele blonde. Volgens de producent zijn Brewer's Wedges met hopsmaak goed te combineren met andere smaken en kunnen chefs er alle kanten mee op.

Lees bericht


Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees berichtPlatform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid