Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent in nhow Amsterdam RAI
_1080_720_90.jpg)
Hotel – Een nieuw culinair hoogstandje op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI heeft de deuren geopend. Deze culinaire bestemming draagt de naam Selva en is een ode aan het regenwoud en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.
Selva neemt haar gasten mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap, waarbij gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven, en zorgt voor een onvergetelijke live ervaring. Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. Het restaurant van 700 vierkante meter biedt plaats aan 137 dinerende gasten en 45 zitplaatsen in de cocktailbar, op de hoogste verdieping van nhow Amsterdam RAI. De keuken wordt geleid door Roberto Torres.
Sonora cocktailbar
Op dezelfde verdieping opent ook cocktailbar Sonora haar deuren, met een uitgebreide selectie cocktails. De cocktails zijn bedacht door Rudi, de Bar Manager, en Laurynas, de Head Bartender. nhow Amsterdam RAI en Younique Concepts werken samen in de ontwikkeling van Selva en Sonora. Beide partijen vullen elkaar aan. nhow Amsterdam RAI is een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Younique Concepts is een team van enthousiaste hospitality-minded professionals met een duidelijke missie: het ontwikkelen van duurzame en innovatieve hospitality concepten die inspelen op de huidige trends en toekomstige behoeften.
Bron: nhow Amsterdam Rai/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Visrestaurant Pesca opent locaties in Frankrijk en Duitsland
Formulenieuws - Visrestaurant Pesca, bekend om haar in-house vismarkt, laat weten twee nieuwe locaties te openen in het buiteland. De vestigingen worden geopend in Nice en in Hamburg en zijn een belangrijke stap in de internationale toekomst van het visrestaurant.
Lees berichtJurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Scheveningen
Hotels - Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Hij gaat leiding geven aan een grootschalige renovatie, van het hotel, die het weer een toppositie moet geven in de hotellerie van de badplaats.
Lees bericht‘Ouwe Taart’ appeltaart voortaan bij StationsHuiskamers NS
Stationswinkel – Bij de StationsHuiskamers van de NS liggen voortaan de appeltaartjes van ‘Ouwe Taart’. Van deze taartjes gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.
Lees berichtHorecava-organisatie telt in totaal 61.000 bezoekers
Vakbeurzen – De horecavakbeurs Horecava, die afgelopen vier dagen plaats had in de RAI in Amsterdam, heeft 61.000 bezoekers getrokken volgens de organisatie. Op sommige momenten was de drukte ook duidelijk merkbaar in de gangpaden van bepaalde hallen.
Lees berichtNhow biedt vegan English Breakfast met Garden Gourmet
Hotel –Nhow Hotel zet op Brew Monday een volledig vegan English Breakfast op het menu. Het hotel doet dit in samenwerking met garen Gourmet. Het gaat bij het ontbijt om een plantaardige versie van de befaamde Engelse klassieker.
Lees berichtGerrit de Kiewit-trofee voor restaurant Bridges van The Grand
Onderscheiding – Chaîne des Rôtisseurs heeft deze week de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan het management van het restaurant waar de winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs-kookwedstrijd werkzaam is, als dank voor de tijd en kennis.
Lees bericht