Laxman Narasimhan wordt nieuwe CEO Starbucks


Laxman Narasimhan wordt per 1 oktober 2022 de nieuwe CEO van Starbucks

Benoeming - De Indiaas-Amerikaanse zakenman Laxman Narasimhan wordt per 1 oktober de nieuwe CEO van Starbucks. Hij volgt na een inwerkperiode op 1 april 2023 Howard Schultz op.

Laxman Narasimhan was de afgelopen 3 jaar CEO bij het Britse Reckitt Benckiser, bekend als producent van Durex-condooms. Hij wordt gezien als een strategisch leider met veel ervaring in het bouwen van consumentenmerken.

Hoewel Narasimhan op 1 oktober start bij Starbucks, zal Schultz voorlopig nog aanblijven. Narasimhan krijgt eerst tot 1 april gelegenheid het bedrijf te leren kennen. Schultz zal ook na die periode nog voor onbepaalde tijd als adviseur aanblijven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees berichtStarbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid