Le Smash opent zesde locatie in centrum Breda


De filosofie van Smash is keep it simple en classic

Formulenieuws - In het centrum van Breda is de zesde vestiging van Le Smash geopend. Het concept ging viraal toen het de deuren opende van hun eerste locatie in Amsterdam. Volgens liefhebbers vind je hier de beste smashburgers op de meest ‘classic’ manier.

Le Smash werd in 2022 opgericht door chef-koks. In juli 2023 opende de eerste vestiging in De Pijp, Amsterdam, waarna Rotterdam (2023), Maastricht (2023) en een tweede vestiging in Amsterdam (2024) volgden. De zesde locatie is nu geopend in Breda en in 2025 volgen nog meerdere steden.

Le Smash begon als een late-night idee aan een keukentafel is uitgegroeid tot een plek waar de klassieke smashburger gegeten kan worden. Een smashburger van uitzonderlijke kwaliteit, geserveerd in een omgeving waar eenvoud en stijl elkaar ontmoeten. Gasten kunnen simpelweg kiezen voor een van de twee smashburgers ‘Le Classic’ of ‘Le Special’, of diezelfde burgers in de vegetarische ‘no meat’ varianten.

De filosofie van Le Smash - Keep it Classic - is ook in Breda voelbaar. Geen onnodige franje. Geen compromissen. Gewoon serieus goed eten.

Bron: Le Smash/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht



Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid