Lekkerland-divisie CRS ontwikkelt Foodservice Wall


Op de illustratie is te zien hoe de Foodservice Wall modulair kan worden opgebouwd

Petrol - Convenience Retail Solutions, de recent opgerichte divisie van Lekkerland, heeft voor de tankstationlocaties zonder bakery, of met een beperkt foodservice assortiment, de Foodservice Wall ontwikkeld. De 'wall' is modulair opgebouwd en kan afhankelijk van de tankshop worden vergroot of verkleind.

De Foodservice Wall bestaat uit een slimme modulaire oplossing met focus op een praktisch en doelgericht foodservice-aanbod, Lavazza-koffie, dranken en digitalisering. Voor de Foodservice Wall is een op de locatie toegesneden convenience-assortiment beschikbaar dat voor de bezoeker van een tankstationshop overzichtelijk wordt gepresenteerd. Screens met het productaanbod en combideals zorgen voor gerichte verkoopondersteuning.

Scan & Go Kiosk

Voor verhoging van de bonwaarde en het snel en goed kunnen helpen van de klant, heeft CRS de Scan & Go Kiosk ontwikkeld in samenwerking met soft- en hardwarebedrijf H@ND. De Scan & Go Kiosk is een digitale verkoopmedewerker met slimme up- en cross sell-functies. Deze dient als tool richting de zgn. one person show: hierbij ligt de focus op een eenmansbezetting van de shop, aangezien de consument zelf zijn producten afrekent bij de digitale verkoopmedewerker.

Voor de afrekening van fuel, kansspel en rookwaren maakt men gebruik van de klassieke obri, die als servicebalie dient. Alle overige productgroepen in de shop kunnen worden afgerekend bij de Scan & Go Kiosk, inclusief electronic value producten, zoals cadeaukaarten en beltegoed. De Scan & Go kiosk speelt in op category management deals en vergeet nooit om op de juiste manier bij te verkopen waardoor groei in rendement wordt gerealiseerd.

Bron: CRS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Een taartje tegen eenzaamheid bij Shell Café

Petrol – Shell biedt in de Week tegen de Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober 2023 Ouwe Taart aan, hét taartje met sociale impact. Bij de inkoop van elk taartje gaat er automatisch een bijdrage naar stichting Met je hart. Shell doneert daarbovenop €0,50 per verkocht taartje. Stichting Met je hart helpt eenzaamheid onder ouderen te verzachten door lokale ontmoetingen te organiseren.

Lees berichtSportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees berichtNieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid