Lekkerland-divisie CRS ontwikkelt Foodservice Wall


Op de illustratie is te zien hoe de Foodservice Wall modulair kan worden opgebouwd

Petrol - Convenience Retail Solutions, de recent opgerichte divisie van Lekkerland, heeft voor de tankstationlocaties zonder bakery, of met een beperkt foodservice assortiment, de Foodservice Wall ontwikkeld. De 'wall' is modulair opgebouwd en kan afhankelijk van de tankshop worden vergroot of verkleind.

De Foodservice Wall bestaat uit een slimme modulaire oplossing met focus op een praktisch en doelgericht foodservice-aanbod, Lavazza-koffie, dranken en digitalisering. Voor de Foodservice Wall is een op de locatie toegesneden convenience-assortiment beschikbaar dat voor de bezoeker van een tankstationshop overzichtelijk wordt gepresenteerd. Screens met het productaanbod en combideals zorgen voor gerichte verkoopondersteuning.

Scan & Go Kiosk

Voor verhoging van de bonwaarde en het snel en goed kunnen helpen van de klant, heeft CRS de Scan & Go Kiosk ontwikkeld in samenwerking met soft- en hardwarebedrijf H@ND. De Scan & Go Kiosk is een digitale verkoopmedewerker met slimme up- en cross sell-functies. Deze dient als tool richting de zgn. one person show: hierbij ligt de focus op een eenmansbezetting van de shop, aangezien de consument zelf zijn producten afrekent bij de digitale verkoopmedewerker.

Voor de afrekening van fuel, kansspel en rookwaren maakt men gebruik van de klassieke obri, die als servicebalie dient. Alle overige productgroepen in de shop kunnen worden afgerekend bij de Scan & Go Kiosk, inclusief electronic value producten, zoals cadeaukaarten en beltegoed. De Scan & Go kiosk speelt in op category management deals en vergeet nooit om op de juiste manier bij te verkopen waardoor groei in rendement wordt gerealiseerd.

Bron: CRS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht

Onbemand rukt op, binnenkort eerste onbemande frietkraam

Shopconcept – Onbemande locaties waar eet- en drinkwaren wordt aangeboden rukken op. Niet alleen als stand alone vendingmachines, maar ook steeds vaker als shopconcept. In Nederland is binnen petrol De Haan Minerale Oliën een voortrekker en Albert Heijn binnen de supermarktsector, maar die dreigt te worden ingehaald door Aldi. Nieuw in Nederland is de Lokettaria, een onbemande frietkraam.

Lees bericht


Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid