Lekkerland Nederland behaald zilveren EcoVadis


Lekkerland streeft ernaar om de score overall te verhogen en daarmee in 2024 voor Goud te gaan

Groothandel - Lekkerland Nederland heeft een overall score van 67 punten behaald en daarmee een Zilver medaille ontvangen. De scores werden vooral behaald op de thema’s milieu, ethiek en arbeid & mensenrechten.

Met deze score behoort Lekkerland bij de 25% beste bedrijven in Nederland op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Lekkerland streeft ernaar om de score overall te verhogen en daarmee in 2024 voor Goud te gaan.

De medaillevereisten voor 2023 voor zilver waren een ‘overall score tussen 59 en 69’. De exacte score van Lekkerland Nederland met 67 leverde dus bijna goud op. Met deze score behoort Lekkerland Nederland tot de ‘90th percentile’. Daarmee behoren ze bij de 10% best presterende bedrijven wereldwijd en de top 5% best presterende bedrijven van hun industrie. De algemene score van EcoVadis weerspiegelt de kwaliteit van het duurzaamheidsmanagement systeem van het bedrijf op het moment van de beoordeling.

Lekker Duurzaam

“Duurzaamheid is een drijfveer die leeft in alles wat we doen,” aldus Marc Lanneau, Algemeen Directeur bij Lekkerland Nederland. “We houden ons voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, vertalen deze naar slimme oplossingen en blijven ons duurzaamheidsbeleid continue uitbreiden.”De zilveren medaille van EcoVadis onderstreept het commitment van Lekkerland om zo duurzaam mogelijk te ondernemen..

Bron: Lekkerland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht


Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid