Leonard Kampschöer van FruitMasters geridderd


Leonard Kampschöer krijgt de onderscheiding opgespeld door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos van Gemeente Overbetuwe

Onderscheiding - Op dinsdag 7 juni is Leonard Kampschöer van Coöperatie Koninklijke FruitMasters door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos van Gemeente Overbetuwe benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn grote inzet gedurende 47 jaar voor de ontwikkeling en betekenis van de Nederlandse fruitteelt in binnen- en buitenland. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de jubileumreceptie ter ere van zijn 40-jarige jubileum bij FruitMasters in Restaurant Campman in Renkum.

Kampschöer is al meer dan 47 actief in de Nederlandse fruitteelt. In december 1982 kwam hij in dienst bij FruitMasters na de sluiting van Veiling Arnhem. Eerst als assistent-veilingleider, later als commercieel directeur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsKoninklijk Paar ontvangt eerste plasticvrije fruitverpakking

Duurzaam – FruitMasters heeft de eerste volledig plasticvrije fruitverpakking overhandigd aan het Koninklijk Paar. Het gaat om een fruitverpakking voor Kanzi appels. De Koningin nam de nieuwe verpakking deze week in ontvangst tijdens een streekbezoek aan de Betuwe. “Wij zijn zeer verheugd dat Koningin Máxima het volledig plasticvrije fruitverpakking in ontvangst wilde nemen,” zegt algemeen directeur Kees de Kat van...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid