Les Patrons Cuisiniers vieren 25 jarig jubileum
Jubileum - Les Patrons Cuisiniers vierden dit weekend hun 25 jarig jubileum in Restaurant Parkheuvel. Voor een select groepje familie, vrienden, business partners en vaste gasten bereidde alle chefs, als eerbetoon aan de oprichters van Les Patrons, een hedendaagse versie van een van hun klassieke gerechten. Oprichters Cas Spijkers, Maartje Boudeling, Paul Fagel, Constant Fonk, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen, John Kern, Emmanuel Mertens en Henk Savelberg werden hiermee op passende wijze geëerd door de huidige Patrons. Voorzitter Cees Helder keek in een korte speech even terug naar het roemrijke verleden. Ook maakte hij de datum bekend van het nieuwe Les Patrons Cuisiniers Gala. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 22 januari. Tevens verklapte hij dat er een nieuw, 22ste lid aankomt. De naam wilde hij nog even niet prijs geven. Bron: Les Patrons Cuisiniers Jubileum - Les Patrons Cuisiniers vierden dit weekend hun 25 jarig jubileum in Restaurant Parkheuvel. Voor een select groepje familie, vrienden, business partners en vaste gasten bereidde alle chefs, als eerbetoon aan de oprichters van Les Patrons, een hedendaagse versie van een van hun klassieke gerechten. Oprichters Cas Spijkers, Maartje Boudeling, Paul Fagel, Constant Fonk, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen, John Kern, Emmanuel Mertens en Henk Savelberg werden hiermee op passende wijze geëerd door de huidige Patrons. Voorzitter Cees Helder keek in een korte speech even terug naar het roemrijke verleden. Ook maakte hij de datum bekend van het nieuwe Les Patrons Cuisiniers Gala. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 22 januari. Tevens verklapte hij dat er een nieuw, 22ste lid aankomt. De naam wilde hij nog even niet prijs geven. Bron: Les Patrons Cuisiniers
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Essense nieuwe high-end cateraar in eventcatering
Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.
Lees berichtAnnoncer sluit partnerovereenkomst met Alliance Gastronomique
Partnership - Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomique. De overeenkomst werd namens Alliance Gastronomique door voorzitter Gerard Wollerich en door algemeen directeur van Annoncer Madelon van Leenen ondertekend.
Lees berichtCompass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022
Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.
Lees berichtJaarlijkse gala Les Patrons Cuisiniers bij Beachclub O.
Culinair - Les Patrons Cuisiniers organiseert haar jaarlijkse grand gala dit jaar op een bijzondere plek. 6 september ontvangt het genootschap haar gasten in Cocktail voor een avond bij het trendy Beachclub O. bij Hotels van Oranje in Noordwijk.
Lees berichtTheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast
Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.
Lees berichtTheFork start campagne ‘Back to the Restaurants’
Actie - TheFork signaleert uit eigen onderzoek dat de vrees voor coronabesmetting bij consumenten is gedaald, maar dat het consumentenvertrouwen nog niet is hersteld. Het reseveringsplatform start daarom de actie 'Back to the Restaurants' om gasten weer met vertrouwen naar de restaurants leiden.
Lees bericht