Libéma helpt studenten De Rooi Pannen aan stageplek


Foto bij: Vakantiepark Beekse Bergen

Opleiding - Recreatie-onderneming Libéma en de Brabantse scholengemeenschap De Rooi Pannen hebben de handen ineen geslagen om studenten in deze coronaperiode aan een stageplek te helpen.

Door de corona-maatregelen is het voor veel studenten moeilijker geworden om een geschikte plek te vinden. Daardoor lopen de jongeren vertraging op in hun studie, want wie geen stage heeft gelopen, kan vaak ook niet door naar het volgende leerjaar, of afstuderen. 

Libéma regelt nu voor deze studenten een geschikte plek. Zij worden op de vakantieparken ingezet bij de front office, gastenservice of recreatie. Kelly Vermeiren, projectmanager bij Libéma: “Voor de studenten is het een volwaardige stage, en ze krijgen ook de reguliere stagevergoeding betaald." Het gaat in eerste instantie om ongeveer twaalf studenten die zo geholpen worden. Ook alle 27 eerstejaars van de opleiding Recreatie in Tilburg kunnen dit voorjaar hun zogenaamde meeloopstage bij de onderneming invullen.

Direct gesprek

De samenwerking houdt concreet in dat studenten niet meer het hele sollicitatieproces hoeven te doorlopen, maar direct uitgenodigd worden voor een gesprek. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek wordt de juiste persoon aan de juiste plek gekoppeld.

Bron: Libéma/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vic Tosseram winnaar Brabantse voorronde European Young Chef Award

Wedstrijd – Zeven talentvolle leerling koks streden maandag 27 augustus om een plek in de finale van de European Young Chef Award 2019. Vic Tosseram won de voorronde met een variatie op het klassieke gerecht ‘Blote billetjes in het gras’. Hij vertegenwoordigt Brabant nu tijdens de finale op 22 tot en met 24 oktober op het Griekse Rhodos. De voorronde vond plaats bij ZiN Inspiratielab...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid