LIVEKINDLY breidt portfolio uit met The Dutch Weed Burger


Plantaardig - LIVEKINDLY Collective, een collectief van heritage- en startup merken, kondigt dinsdag aan dat de merkportfolio wordt uitgebreid The Dutch Weed Burger. Daarmee wordt het zeewiermerk onderdeel van het collectief.

The Dutch Weed Burger is het vijfde merk binnen het LIVEKINDLY Collective. Eerder werden de merken The Fry Family Food Co., LikeMeat, Oumph! en No Meat overgenomen. Met de toevoeging van The Dutch Weed Burger, breidt LIVEKINDLY Collective haar plantaardige portfolio uit met een nieuwe proteïnebron gemaakt van zeewier.

The Dutch Weed Burger is een plantaardig voedingsbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Lisette Kreischer en Mark Kulsdom, als een spin-off van hun gelijknamige documentaire waarin werd gezocht naar de beste recepten om de consumptie van zeewier te integreren bij het grote publiek.

LIVEKINDLY Collective brengt oprichters, ondernemers en internationale leiders samen om een ecosysteem van plantaardige merken te creëren. Het collectief is in maart 2020 opgericht door Blue Horizon Corporation vanuit de ambitie om de hele wereld plantaardig, gezond en milieuvriendelijk te laten consumeren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht
Nog veel misvattingen over plantaardige voeding

Onderzoek – Over plantaardig eten blijken nog veel misvattingen te zijn. Zo denken veel Nederlanders ten onrechte dat plantaardige alternatieven voor vlees, vis of zuivel altijd bewerkt zijn (29%), een plantaardig dieet moeilijk is (28%) en bovendien duurder dan een dieet met meer vlees (28%).

Lees bericht


Meatless Farm lanceert drie nieuwe horecaproducten

Vegetarisch - Meatless Farm, introduceert na de plantaardige Aziatische borrelsnacks, nu drie nieuwe producten voor de horeca en groothandel. De lijn omvat een drietal hoofdmaaltijden, te weten Aziatische gehaktballetjes, kiploze stukjes en gehaktloze braadworst.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid