Local Heroes bezorgt in weekenden in heel Amsterdam


Local Heroes bezorgt lokale producten op een duurzame manier

Bezorgdienst - De start-up Local Heroes lanceert een nieuwe weekend-bezorgdienst, waarbij inwoners van Amsterdam lokale producten van ondernemers, verspreid over de stad, kunnen bestellen.

Vers brood van de bakker in Zuid, biologische kaas van het kaaswinkeltje in het centrum of de bekende humus van de Ten Katemarkt in West? Meer dan 75 verschillende ondernemers bieden hun producten aan in de app, die klanten kunnen bestellen voor thuis. Met de Local Heroes app zijn producten online te bestellen bij je favoriete slager, bakker of groenteboer. De app was tot voor kort alleen beschikbaar in Oud West, maar vanaf dinsdag kan iedereen in Amsterdam bij alle lokale ondernemers in de Local Heroes app bestellen. De producten worden op vrijdag en zaterdag - op een duurzame manier - thuisbezorgd op een tijdstip dat de klant zelf kan kiezen.

Vraag naar lokaal

Hiermee speelt Local Heroes in op de trend en de vraag om meer lokaal te kopen. Maarten Coumans, initiatiefnemer van Local Heroes: "We kregen vaak de vraag of het ook mogelijk was om producten te bestellen bij ondernemers uit andere buurten. Juist bij deze winkeliers koop je minder snel, omdat je er vanwege de afstand minder vaak komt. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we de app beschikbaar gemaakt voor iedereen en voor alle ondernemers in Amsterdam”.

Bron: Local Heroes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees berichtNederlanders verbreken eerder hun goede (eet)voornemens

Bezorganalyse - Dit jaar verbreken Nederlanders eerder dan ooit hun goede eetvoornemens. Dat blijkt uit een prognose van Deliveroo. De maaltijdbezorgservice voorspelt dat donderdag 13 januari 2022 om 19:14 de Nederlandse consument de goed voornemens is vergeten en weer massaal fastfood, zoete lekkernijen en alcohol bestelt.

Lees bericht

Startup Local Heroes na proef officieel van start

Platform - Op de dag van de ondernemer vorig week is de startup Local Heroes officieel geopend. Het e-commerce platform, waarmee het mogelijk is om boodschappen te bestellen bij de lokale ondernemer, is voortaan beschikbaar op vier plekken in Amsterdam en via 23 click & collect locaties bij bakkers door heel Nederland.

Lees bericht


Online warenhuis Peddler breidt verder uit in Nederland

Bezorgdienst - Peddler, de startup die producten van lokale ondernemers binnen één dag bezorgt, gaat uitbreiden. Dankzij een opgehaalde investering kan het online warenhuis na een succesvol eerste jaar in Amsterdam en Utrecht haar diensten ook in de rest van Nederland gaan aanbieden.

Lees bericht

Fooddelivery blijft onveranderd hard doorgroeien

Marktcijfers – De Nederlandse bezorgmarkt in de foodsector blijft groeien. Fooddelivery stijgt in 2021 met 27,9 procent ten opzichte van 2020. Dit blijkt uit het nieuwe Dossier Delivery van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Bezorging door supermarkten en andere retailers is verantwoordelijk voor de grootste groei: 36 procent. Restaurants en andere foodserviceformules zijn goed voor 19 procent groei in 2021.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid