Loempidel van Vanreusel krijgt vegetarische variant

Introductie - De Loempidel die Vanreusel in 2019 introduceerde krijgt een vegetarische variant. Deze vega Loempidel zal ondersteund worden door Youtuber Dylan Haegens, die ook heeft meegewerkt aan de ontwikkeling.
Deze eerste fusion snack bestaande uit een originele frikandel gehuld in een verrassend oosters krokant jasje viel bij de introductie al op. Dylan Haegens was direct groot fan, maar omdat hij bewust omgaat met vlees, vroeg hij zich af of er een vegetarische Loempidel bestond. Nadat hij in contact kwam met Vanreusel werd gestart met de ontwikkeling van de vegetarische variant van de Loempidel.
Vanaf medio mei maakt de vega Loempidel deel uit van de Zero range en wordt de snack exclusief binnen het horecakanaal gedistribueerd. De vega Loempidel is gemaakt van een vegetarische frikandel, op basis van tarwe en soja, waarbij ook in deze vegetarische variant het speciale oosterse Loempidel sausje al in de snack zit.
Mede-ontwikkelaar Dylan Haegens gaat de snack meenemen binnen zijn social mediakanalen, waarbij zijn fans een meet & greet kunnen winnen in het favoriete cafetaria van de winnaar. De vega Loempidel wordt tevens ondersteund met een exclusief ‘Dylan Haegens reclamepakket’ en eigen serveercups.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.
Lees berichtRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri
Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.
Lees berichtProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega
Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.
Lees berichtAntonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea
Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.
Lees berichtKwalitaria Délifrance De Beuk viert 25 jarig jubileum
Formulenieuws – De cafetariaformule Kwalitaria bestaat meer dan 25 jaar en dus zijn er ook ondernemers van het eerste uur die een jubileum hebben te vieren. Kwalitaria Délifrance De Beuk in het Zuid-Hollandse Puttershoek is er eentje van.
Lees berichtFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag
Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.
Lees bericht