Loempidel van Vanreusel krijgt vegetarische variant


Marketingmanager Maurice de Kroon (l) en salesmanager Sander ten Westeneind van Vanreusel presenteren de vega Loempidel by Dylan Haegens

Introductie - De Loempidel die Vanreusel in 2019 introduceerde krijgt een vegetarische variant. Deze vega Loempidel zal ondersteund worden door Youtuber Dylan Haegens, die ook heeft meegewerkt aan de ontwikkeling.

Deze eerste fusion snack bestaande uit een originele frikandel gehuld in een verrassend oosters krokant jasje viel bij de introductie al op. Dylan Haegens was direct groot fan, maar omdat hij bewust omgaat met vlees, vroeg hij zich af of er een vegetarische Loempidel bestond. Nadat hij in contact kwam met Vanreusel werd gestart met de ontwikkeling van de vegetarische variant van de Loempidel.

Vanaf medio mei maakt de vega Loempidel deel uit van de Zero range en wordt de snack exclusief binnen het horecakanaal gedistribueerd. De vega Loempidel is gemaakt van een vegetarische frikandel, op basis van tarwe en soja, waarbij ook in deze vegetarische variant het speciale oosterse Loempidel sausje al in de snack zit.

Mede-ontwikkelaar Dylan Haegens gaat de snack meenemen binnen zijn social mediakanalen, waarbij zijn fans een meet & greet kunnen winnen in het favoriete cafetaria van de winnaar.  De vega Loempidel wordt tevens ondersteund met een exclusief ‘Dylan Haegens reclamepakket’ en eigen serveercups.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Délifrance Vlissingen integreert Kwalitaria voor take away & delivery

Formulenieuws  – Wie trek heeft in een burger, snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria namelijk geïntegreerd in de broodjeszaak. Door beide formats te combineren hoopt eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz een breder publiek aan te spreken.

Lees bericht


Nauta plaatst bij zijn derde Kwalitaria de keuken achterin

Cafetaria’s - Drie Kwalitaria’s heeft cafetariaondernemer René Nauta nu. Maar met de opening van zijn locatie in Bodegraven is toch iets bijzonders aan de hand; de kenmerkende vitrine is achterwege gelaten en de bakwand in de keuken achterin is een beetje uit het zicht geïnstalleerd. Handiger met bezorgen en meer rust in de zaak.

Lees bericht

Vanreusel haalt 18.500 euro op voor Make-A-Wish

Actie – Snackfabrikant Vanreusel overhandigt vandaag, op Nationale Frikandellendag, een cheque van 18.500 euro aan Make-A-Wish Nederland. Het geldbedrag werd bijeengebracht omdat het afgelopen jaar voor 740 kilometer aan frikandellen was verkocht door de fabrikant.

Lees bericht

Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid