Loetje blijft 'open' en opent in 2021 twee nieuwe locaties


Loetje voor thuis

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

De vijf drive in locaties van Loetje Ouderkerk, Loetje Gorssel, Loetje aan ’t IJ, Loetje Breda en Loetje Overveen, die bij de vorige lockdown werden geopend, zijn vanaf vandaag weer opnieuw open gegaan voor zeven dagen in de week. Gasten kunnen daar vanuit de auto een bestelling plaatsen, betalen en direct ophalen op veilige afstand.  Alle overige Loetje locaties zijn zo omgebouwd dat de gast makkelijk het eten kan afhalen.

De restaurantketen heeft zich voorgenomen zich niet te laten afremmen door de coronamaatregelen, maar de groei in locaties wel door te zetten. Vandaar dat begin 2021 de twee geplande nieuwe locaties in Delft en Enschede doorgaan. “Samen met onze medewerkers gaan we onverminderd door. Loetje is gewoon lekker, lekker gewoon”, vertelt Operationeel Directeur Marga Klinkhamer strijdvaardig.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

UFS en Orbisk strijden samen tegen voedselverspilling

Voedselverspilling - Unilever Food Solutions (UFS) en voedselafvalmonitor Orbisk gaan gezamenlijk strijden tegen voedselverspilling in de horeca. De samenwerking sluit aan bij Unilevers ‘Future Foods’ plan, dat de milieu-impact van de voedselketen moet verminderen en mensen gaat helpen met de transitie naar gezondere voedingspatronen.

Lees bericht


Horeca blijft dicht, misschien begin december kleine tussenstap

Corona – ‘De cijfers zijn lager, maar nog altijd te hoog’, met die woorden maakten minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid duidelijk dat het de goede kant opgaat, maar niet goed genoeg om de maatregelen al te veel te versoepelen. In ieder geval niet voor de horeca. Berekeningen over de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames geven aan dat er...

Lees bericht


Twee iconische Haagse horecagelegenheden bundelen krachten

Samen sterk - Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en restaurant Waterproef slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag tijdelijk een tweede restaurant in het hotel. Op initiatief van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent restaurant Waterproef, een begrip in de haven van Scheveningen, een tijdelijke tweede vestiging.

Lees berichtHoreca verliest met kerst 400 miljoen aan retail bij sluiting

Analyse – Als de restaurants dicht moeten blijven met de kerstdagen verliest deze horecatak rond de 400 miljoen aan omzet aan de supermarkten. 30% tot 40% daarvan (gemiddeld 35%, red.) is de inkoop eten en drinken. En bij sluiting van de horeca wordt dit gekocht in de retail. Dat is becijferd door data-analist Rien de Koning van Datlinq.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid