Loetje blijft 'open' en opent in 2021 twee nieuwe locaties


Loetje voor thuis

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

De vijf drive in locaties van Loetje Ouderkerk, Loetje Gorssel, Loetje aan ’t IJ, Loetje Breda en Loetje Overveen, die bij de vorige lockdown werden geopend, zijn vanaf vandaag weer opnieuw open gegaan voor zeven dagen in de week. Gasten kunnen daar vanuit de auto een bestelling plaatsen, betalen en direct ophalen op veilige afstand.  Alle overige Loetje locaties zijn zo omgebouwd dat de gast makkelijk het eten kan afhalen.

De restaurantketen heeft zich voorgenomen zich niet te laten afremmen door de coronamaatregelen, maar de groei in locaties wel door te zetten. Vandaar dat begin 2021 de twee geplande nieuwe locaties in Delft en Enschede doorgaan. “Samen met onze medewerkers gaan we onverminderd door. Loetje is gewoon lekker, lekker gewoon”, vertelt Operationeel Directeur Marga Klinkhamer strijdvaardig.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecagroothandels weer open voor particulieren

Groothandel - Op woensdag 14 oktober heeft het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL), de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, op verzoek van de overheid bekend gemaakt dat zelfbedieningsgroothandels per donderdag 15 oktober weer toegankelijk zijn voor particulieren. Een einddatum is op dit moment nog niet bekend.

Lees bericht


‘Horecamaatregelen mogelijk voor vier weken’

Coronamaatregelen – Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober een aantal duidelijke en zware maatregelen bekendgemaakt. Dat de horeca de deuren moest sluiten was al eerder uitgelekt, maar dat het mogelijk vier weken gaat duren is nieuw. Het kabinet gaat alle afgekondigde maatregelen over twee weken evalueren en besluit dan over een mogelijke verlenging.

Lees bericht

‘Horeca opnieuw twee weken dicht’

Corona – De Nederlandse horeca gaat mogelijk opnieuw twee weken dicht. Volgens diverse media gaat het kabinet dat vanavond bekendmaken. De sluiting moet leiden tot een daling in het aantal coronabesmettingen.

Lees bericht

‘Comeback’ INTERNORGA 2021 in nieuwe opzet

Beurzen – Na de Keulse zoetwarenbeurs ISM laat ook de INTERNORGA weten volgend voorjaar terug te keren. De internationale vakbeurs voor de foodservice- en horecamarkt heeft als thema ‘Laten we doorgaan’ gekozen voor haar comeback in een volledig nieuwe opzet. Dit jaar kon de vakbeurs niet doorgaan als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht


FSIN: ‘Schade lockdown en crisis ongelijk verdeeld’

Analyse  - Binnen Foodservice is de schade van de lockdown en de coronacrisis zeer ongelijk verdeeld. Zakenhotels, catering, bedrijven in de Randstad, travel en horecabedrijven met weinig (buiten)ruimte worden het hardst geraakt. Minder hard getroffen worden leisurehotels, horeca met veel (buiten)ruimte, horeca in toeristische gebieden, fastservice en pompshops.

Lees bericht

KHN: horeca-omgeving veiliger, dan thuis zonder toezicht

Coronamaatregelen - KHN laat weten afgelopen weekend met afgrijzen te hebben gekeken naar de beelden van lange wachtrijen voor supermarkten in diverse steden. Zodra cafés en restaurants om 22.00 uur hun deuren moesten sluiten, stapten mensen massaal naar supermarkten en nachtwinkels om daar drank in te kopen om die thuis of in het park te nuttigen. Volgens KHN is de...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid