Loetje opent in ‘Ibiza style’ aan Paterswoldsemeer


Formulenieuws – Biefstukkenrestaurant Loetje opent vandaag de deuren van de nieuwe locatie aan het Paterswoldsemeer in Groningen. Vanaf morgen mag het restaurant ook weer gasten binnen ontvangen.

Na ruim een half jaar bruist het letterlijk en figuurlijk weer in de keuken van voormalig Paviljoen De Dame. De afgelopen weken is de locatie gereed gemaakt naar de maatstaven van Loetje. Naast de bekende biefstukken en andere populaire Loetje gerechten, serveert het restaurant ook de oesters, waar veel vaste gasten van De Dame voor terugkwamen.

Ibiza style

Gasten kunnen bij Loetje Paterswolde terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner, maar ook voor bijeenkomsten en evenementen. Van private dining en vergaderingen tot het voltrekken van een huwelijk en andere feesten. Locatiemanager Miranda Mustert, al jaren een vast gezicht van de locatie: ‘Dankzij de unieke ligging aan het Paterswoldsemeer is er met het zonnige weer niet veel fantasie voor nodig om jezelf in Ibizasferen te wanen.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Loetje blijft ‘open’ en opent in 2021 twee nieuwe locaties

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

Lees berichtTijdelijke Drive-in Loetje leidt tot enorme files

Amstelveen – De drive-in die restaurant Loetje in Amstelveen dit weekend had ingericht trok zodanig veel belangstelling, dat de wegen rondom de locatie propvol kwamen te staan. De tijdelijke drive-in was, vooralsnog, alleen het afgelopen weekend open van, vrijdag tot en met zondagavond.

Lees bericht

Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

Formulenieuws  – Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar 20e vestiging. De locatie is gevestigd in Breda is tevens de eerste locatie in Brabant. Het restaurant ligt aan de Dr. Batenburglaan, aan de rand van Breda. Het pand waarin Loetje zit is volledig herbouwd en geschikt gemaakt voor meerdere doeleinden. CEO Sandra van Halderen: “We verwachten hier ook zakelijk publiek, daarom hebben we...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid