Loetje opent in ‘Ibiza style’ aan Paterswoldsemeer


Formulenieuws – Biefstukkenrestaurant Loetje opent vandaag de deuren van de nieuwe locatie aan het Paterswoldsemeer in Groningen. Vanaf morgen mag het restaurant ook weer gasten binnen ontvangen.

Na ruim een half jaar bruist het letterlijk en figuurlijk weer in de keuken van voormalig Paviljoen De Dame. De afgelopen weken is de locatie gereed gemaakt naar de maatstaven van Loetje. Naast de bekende biefstukken en andere populaire Loetje gerechten, serveert het restaurant ook de oesters, waar veel vaste gasten van De Dame voor terugkwamen.

Ibiza style

Gasten kunnen bij Loetje Paterswolde terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner, maar ook voor bijeenkomsten en evenementen. Van private dining en vergaderingen tot het voltrekken van een huwelijk en andere feesten. Locatiemanager Miranda Mustert, al jaren een vast gezicht van de locatie: ‘Dankzij de unieke ligging aan het Paterswoldsemeer is er met het zonnige weer niet veel fantasie voor nodig om jezelf in Ibizasferen te wanen.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees berichtSTAN opent nieuw restaurant in Maastricht

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Lees bericht

Biefstukkenketen Loetje opent 27e restaurant in Houten

Formulenieuws - Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar vrijdag was het zo ver en opende Restaurant Company Europe (RCE), waartoe restaurantketen Loetje behoort, de nieuwste locatie in Houten. Het restaurant is de 27e locatie van de biefstukkenketen, dat ondanks horecabeperkingen in de afgelopen periode, toch bleef doorgroeien.

Lees bericht


RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Lees bericht

Reeuwijk krijgt de dertigste Loetje locatie

Formulenieuws - Er is de afgelopen jaren al veel over gezegd en geschreven, maar nu zijn de plannen definitief; in de zomer van 2022 opent de restaurantketen een nieuwe locatie aan Elfhoeven. Het wordt de dertigste vestiging voor het biefstukrestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid