Loetje opent vier nieuwe locaties na heropening horeca


Formulenieuws – Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, opent restaurantketen Loetje na de heropening vier nieuwe biefstukrestaurants in grote steden. Het gaat om Delft, Enschede, Leiden en Arnhem.

De eerste twee waren al bekend, maar de laatste twee locaties zijn recent bekend gemaakt. De plannen liggen volgens het bedrijf klaar om het pand met prachtige binnentuin aan de Hooigracht 23 in Leiden om te bouwen tot Loetje. “We zijn gestart met de verbouwing”, aldus CEO Sandra van Halderen. Naast de plannen voor Leiden, staat ook een nieuw Loetje restaurant in Arnhem op de planning, dat zou de 25e vestiging van het biefstukrestaurant worden. In Arnhem vinden op dit moment de afrondende gesprekken plaats met de pandeigenaar.

Groei

Ondanks de coronaperikelen gaan de groeiplannen onverminderd door bij Loetje. Van Halderen: “Loetje is al decennia bekend in Amsterdam en omstreken en de laatste jaren ook bij het grote publiek in heel Nederland. Maar er zijn nog verschillende steden waar geen Loetje in het straatbeeld te vinden is, daar werken we dus hard aan.”

Loetje Pick Up

De restaurants van Loetje moeten zich nu beperken tot afhalen, met Loetje Pick Up, zodat gasten toch thuis hun biefstukje kunnen eten. Van Halderen; “Hiermee zijn we begonnen tijdens de eerste lockdown, toen veroorzaakte we zelfs de enige file in heel Nederland”. Ondertussen zijn er verschillende slagen gemaakt en kunnen gasten online bestellen tot een aantal dagen vooruit en bij een aantal locaties gaat binnenkort een proef van start waarbij op bepaalde dagen lunchgerechten afgehaald kunnen worden.

Loetje telt inmiddels 21 vestigingen door heel Nederland en maakt, na het samengaan van Restaurantgroep Loetje en Debuut zijn in 2020 onderdeel uit van Restaurant Company Europe (RCE). Binnen deze groep zitten naast ketens als Loetje, ook horecaconcepten als Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican. RCE is één van de grootste horecagroepen van Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Loetje blijft ‘open’ en opent in 2021 twee nieuwe locaties

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

Lees berichtTijdelijke Drive-in Loetje leidt tot enorme files

Amstelveen – De drive-in die restaurant Loetje in Amstelveen dit weekend had ingericht trok zodanig veel belangstelling, dat de wegen rondom de locatie propvol kwamen te staan. De tijdelijke drive-in was, vooralsnog, alleen het afgelopen weekend open van, vrijdag tot en met zondagavond.

Lees bericht

All-day concept’ Stan&Co opent 6 december in Den Haag

Formulenieuws - Na een verbouwing van een jaar opent Stan&Co Den Haag op 6 december de deuren. Op dit moment wordt in het pand aan het Buitenhof de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Naast een groot terras, dat later wordt geopend, krijgt de...

Lees bericht


Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

Formulenieuws  – Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar 20e vestiging. De locatie is gevestigd in Breda is tevens de eerste locatie in Brabant. Het restaurant ligt aan de Dr. Batenburglaan, aan de rand van Breda. Het pand waarin Loetje zit is volledig herbouwd en geschikt gemaakt voor meerdere doeleinden. CEO Sandra van Halderen: “We verwachten hier ook zakelijk publiek, daarom hebben we...

Lees bericht

Foodhal met 12 units in Haagsche Bluf open

Foodhallen – De Foodhallen in Den Haag worden op 2 en 3 november officieel geopend. Afgelopen dagen werd de locatie al door verschillende partijen bezocht, waaronder een delegatie van de Haagse afdeling van KHN. Het is de derde foodhal van Den Haag, maar ook de derde locatie van eigenaar Chong Chu Chong opende eerder in 2014 de foodhallen in Amsterdam. Na enige tijd volgde...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid