Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart


De plantaardige biefstuk Bali 0.0. van Loetje / Foto bij: RCE

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar zijn.

Biefstuk Bali 0.0 is gemaakt van New Meat van Redefine Meat een plantaardig product dat grote gelijkenis vertoont met echte biefstuk. Volgens Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe (RCE) waartoe Loetje behoort, komt de plantaardige biefstuk dichtbij de biefstuk waarom de keten zo bekend is. Zowel in structuur, smaak en geur. Met de introductie van de plantaardige variant kunnen nu ook niet vleeseters terecht bij de restaurantketen.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Loetje heropent restaurant in Hilversum

Formulenieuws – Loetje,  de biefstukkenformule van horecabedrijf Restaurant Company Europe (RCE), blijft groeien en vernieuwen. Vorige week vrijdag ging na een grote verbouwing en uitbreiding de locatie open aan de Gooische Brink passage in Hilversum open.

Lees bericht


Loetje opent in december 35e restaurant

Formulenieuws - Eind dit jaar opent Loetje een restaurant in het centrum van Hilversum. Het wordt het 35e restaurant van deze keten. Het restaurant vestigt zich in de bekende horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.

Lees bericht

Problemen RCE passen in dagelijkse routine

Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”

Lees bericht

Loetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’

Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.

Lees bericht



Happy Italy opent vernieuwd concept in Roermond

Formulenieuws – Het centrum van Roermond krijgt de eerste Happy Italy volgens het vernieuwde concept. Het restaurant van Happy Italy onderging onlangs een rebranding en de locatie in Limburg is het eerste restaurant dat volgens dit concept is gebouwd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid