Look-O-Look doneert twee pallets snoepjes bij Voedselbank


DE LNG-vrachtwagen waarmee het snoepgoed werd bezorgd bij de Voedselbank / Foto bij: Raphaël Drent

Actie – Zoetwarenleverancier Look-O-Look heeft onlangs twee pallets snoepgoed overhandigd aan de vrijwilligers van de Voedselbanken locatie Nijmegen – Overbetuwe.

Mathilde Martens, Managing Director bij Look-O-Look is blij dat ze met het snoepgoed een bijdrage kan leveren aan het goede werk van de Voedselbank. “Zeker in deze tijd, waarin het aantal klanten voor de Voedselbanken groeit en het geen gegeven is dat mensen het zich kunnen permitteren snoepjes in huis te halen.”

De levering werd gedaan in een nieuw type vrachtwagen. In plaats van traditioneel vervoer werd voor deze bezorging een nieuwe duurzame (bio-)LNG vrachtwagen ingezet. LNG (vloeibaar aardgas) is schoner, stiller en kostenefficiënter en daarmee een stuk duurzamer dan reguliere vrachtwagens. Verpakkingspartner Valuepack vervoert in deze vrachtwagens sinds kort de snoepjes van Look-O-Look in het hele land.

Bron: Look-O-Look/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Nederlanders gek op chocolade, chips en zoutjes’

Onderzoek - Nederlanders trakteerden zichzelf tijdens het afgelopen coronajaar vooral op chocolade, chips en zoutjes. Dit blijkt uit een onderzoek van de Branchevereniging VBZ voor koek, snoep, chocolade, zoutjes en nootjes, uitgevoerd door Peil.nl. Bij mannen staan chips of zoutjes bovenaan. Bij vrouwen staat chocolade op nummer één.

Lees bericht

Food2Smile met suikervrij snoep klaar voor de volgende stap

Zoetwaren - Snoepgoed uitbannen is een utopie, maar gezonder snoepen kan wel. Daarom verkoopt het bedrijf Food2Smile lekker en suikervrij snoepgoed. Het bedrijf bestaat nu 5 jaar en viert dit door niet alleen de verpakkingen te re-branden, maar ook de distributie uit te breiden naar retail en foodservice.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid