L’OUI, de machine voor cocktails


L'OUI is vergelijkbaar met een Nespressomachine alleen serveert het apparaat cocktails en mocktails

Techniek – Horecabedrijven die cocktails willen aanbieden, maar geen zin hebben of  tijd willen vrijmaken voor mixen, shaken of stirren, kunnen kiezen voor L’ OUI. De werking van het apparaat is vergelijkbaar met die van de Nespressomachines, alleen serveert L’OUI cocktails en mocktails.

L’OUI is speciaal ontworpen voor grote horecagelegenheden en festivals en inmiddels ruim een jaar beschikbaar. Locaties waar de L’OUI machines ook worden ingezet zijn strandpaviljoens en horecazaken. De recepten voor L’OUI, zoals Pornstar Martini en Piña Colada, en ook virgin varianten, zijn ontwikkeld in samenwerking met de smaak-experts van The Stillery. Er zijn momenteel twintig cocktail- en vijf mocktailsmaken verkrijgbaar in de speciaal ontwikkelde cans die door L’OUI worden verwerkt. Daan Gijbels, medeoprichter van L’OUI, over zijn cocktailconcept: “Het belangrijkste verschil tussen een reguliere bartender en onze innovatieve nieuwkomer is misschien wel de productiviteit. Een doorgewinterde barman maakt gemiddeld vijftien tot twintig cocktails per uur, L’OUI serveert er moeiteloos 120”.

Bron: L’OUI /@FoodClicks

Edwin de Koeijer (l) en Daan Gijbels van L' OUI

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees bericht


Sheraton Amsterdam maakt bier van overtollig brood

Voedselverspilling – Sheraton Amsterdam Airport Hotel gaat werk maken van een duurzamere toekomst en introduceert ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil hotel een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Het ‘Gouden Brood'-bier is vanaf eind...

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid