Lowlander introduceert de Botanical Beer Garden To Go


Brouwerij - Botanisch brouwer Lowlander introduceert de Botanical Beer Garden To Go: een luxe mobiele biertuin voorzien van bier, bites én barman. Nu de terrassen nog even gesloten blijven, bedacht de brouwer het idee van een tijdelijke mini-oase voor de deur.

Bij Lowlander is beleving een belangrijk punt. Of het nu gaat om het creëren van smaken door middel van kruiden, specerijen en fruit of het delen van de verhalen achter de botanisch gebrouwen bieren. Met de Botanical Beer Garden To Go brengt Lowlander deze twee werelden samen. Annemieke van Lowlander: “We verlangen allemaal naar een momentje zorgeloos ontspannen. Juist nu. En bij gebrek aan plekken om naartoe te gaan, besloten wij die ervaring naar de mensen toe te brengen. Terwijl de klant lekker achterover leunt, zorgen wij voor de biertjes, bites en botanicals en vertellen we alles over de beste beer & food pairings.”

Voor de lancering van de Botanical Beer Garden To Go slaat Lowlander de handen ineen met zes verschillende restaurants in Nederland, namelijk De Dakkas in Haarlem, The Streetfoodclub in Utrecht, Gastropub Van Kinsbergen in Den Haag, Bar Botanique in Amsterdam, De Huismeester in Rotterdam en Suikerkist in Breda.

De Botanical Beer Garden To Go rijdt tussen 18 en 27 maart door het hele land. Aanmelden kan tot vrijdag middernacht 12 maart door middel van een reactie onder de aankondiging op Instagram.

Bron: Lowlander/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Biermarkt herstelt zich maar heel langzaam

Analyse - In totaal werd er in het eerste halfjaar bijna 5,5 miljoen hectoliter bier in Nederland verkocht. Dat is een half miljoen minder (-8,4%) dan in de eerste helft van het pre-COVID-jaar 2019 en maar zo’n 200.000 hectoliter meer dan in de eerst helft van het COVID-jaar 2020.

Lees berichtAlcoholvrij bier blijft sterk groeien in dalende biermarkt

Bieren - De verkoop van alcoholvrij blijft groeien. In 2020 is de verkoop  gestegen met 8,5%. Dat betekent dat 1 op de 14 biertjes die gedronken wordt nu alcoholvrij is. De totale markt voor bier daalde wel met 14 procent. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Nederlandse Brouwers, die vandaag bekend zijn gemaakt.

Lees bericht
Horecabedrijf IQ Creative schenkt voortaan Bud

Bier – Het Amsterdamse horecabedrijf IQ Creative, met de restaurantlocaties van Happyhappyjoyjoy, supperclub en Envy,  gaat voortaan Bud schenken. Volgens horecaeigenaar Bert van der Leden passen zijn bedrijf en ‘s werelds grootste biermerk wel bij elkaar. Van der Leden en Bud waren al vanaf de start van het biermerk in Nederland in gesprek met elkaar. “We zijn altijd vooruitstrevend geweest, als...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid