Lumen Hotel & Events in Zwolle kiest voor Bidfood


V.l.n.r.: Chris Lindeboom, chef-kok Julian Kamp, Vincent ten Kate en Patrick Bruins / Foto bij: Lumen Hotel & Events

Samenwerking – Lumen Hotel & Events in Zwolle gaat een  samenwerking aan met Bidfood Nederland. De komende twee jaar zal Bidfood het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen leveren.

Met een viersterrenhotel, congres- en event center en toprestaurant onder één dak is Lumen de een belangrijke  ontmoetingsplek voor Zwolle en haar regio. Directeur Chris Lindeboom is verheugd over de samenwerking. “De hoge kwaliteit producten, het functionele bestelsysteem en de persoonlijke aanpak van Bidfood spreekt ons aan. We willen elkaar scherp houden op innoverende thema’s en de kosten onder controle houden”, aldus Lindeboom. Ook bij Bidfood wordt uitgekeken naar de samenwerking met Lumen. “We zijn enorm trots als nieuwe foodpartner van Lumen Hotels & Events”,  aldus Vincent ten Kate van Bidfood Nederland.

Bron: Lumen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCasual dining concept Vegitalian heeft internationale groeiambitie

Horecaconcept - De prijswinnende horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de stevige internationale groeiambities waar te maken. De komende jaren investeert V-SQUARE in de opening van tientallen vestigingen binnen en buiten Nederland van de restaurant-, catering- en bezorgketen. Begin april heropent het eerste restaurant aan de Schoutenstraat in Utrecht.

Lees bericht

Instock wil meer voedsel redden en gaat verhuizen

Voedselverspilling -  Instock heeft inmiddels meer dan 2 miljoen kg aan eten gered van verspilling. Dit jaar verwacht Instock meer dan een miljoen kilo te redden. Om de grotere hoeveelheden met eten te kunnen ontvangen verhuist Instock in april met hun Food Rescue Center naar Diemen naar een grotere locatie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid