MAAZA ziet bruisend groeien en komt met twee smaken


Introductie – Tropische fruitdrankenleverancier MAAZA introduceert MAAZA Sparkling. Het bedrijf wil hiermee inspelen op de groeiende vraag naar koolzuurhoudende dranken.

Volgens MAAZA is binnen de categorie frisdranken is de populariteit van koolzuurhoudende dranken niet te ontkennen en zal dit naar verwachting alleen maar toenemen. Vooral fruitsmaken gaan de komende jaren groeien, zo is de verwachting. Tot 2017 zelfs met een jaarlijkse groei van 6.3%.

De nieuwe toevoeging aan het assortiment bestaat uit de smaken Mango en Guave. Dat zijn ook de populaire smaken binnen assortiment van MAAZA. De beide smaken bestaan hoofdzakelijk uit bruisend water en vruchtenpuree. Afhankelijk van de gekozen variant bevatten de dranken slechts 32 tot 33 kilocalorieën per 100 milliliter.

Infra Foodbrands

Sinds 1973 produceert MAAZA tropische fruitdranken zonder kunstmatige kleur, smaak en geurstoffen. Na de eerste fruitdrank met het vruchtvlees van mango, breidde het assortiment uit met nog tien sappen. MAAZA wordt onder het moederbedrijf, Infra Foodbrands, verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid