Madaga Kindervoeding en Spoony bundelen de krachten


Phaedra Mensen (Spoony) en Ingrid Keller (Madaga)

Samenwerking  - Madaga Kindervoeding en Spoony gaan samenwerken. Beide bedrijven delen de ambitie bij te dragen aan een gezonde toekomst voor alle kinderen, waarbij groenten, variatie en smaakontwikkeling centraal staan.

Madaga is marktleider in gezonde en verse kindermaaltijden voor de kinderopvang en serveert inmiddels 2,5 miljoen maaltijden per jaar aan 500 kinderopvanglocaties. Spoony is een snelgroeiende food startup met als doel groenten aantrekkelijk te maken voor kinderen. De twee bedrijven zijn opgericht door twee moeders die hun eigen kinderen gezond wilden leren eten, maar daarbij tegen barrières aanliepen. De missie van Madaga en Spoony is om een toegankelijk alternatief te bieden voor ongezonde kindervoeding, met een omvangrijk aanbod van gezonde en vernieuwende producten. Bovendien zetten beide ondernemingen zich in om kinderen spelenderwijs verliefd te laten worden op gezond en lekker eten. De merken blijven separaat bestaan.

Bron: Spoony/Madaga/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Succesvolle Gezonde Smikkelweken op BSO-locaties

Onderzoek - Onderzoek van het Louis Bolk Instituut onder zo’n 400 buitenschoolse opvanglocaties (BSO) laat zien dat het mogelijk is om kinderen te interesseren in gezond eten tijdens de buitenschoolse opvang. Maar liefst 50.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar deden afgelopen zomer mee met de Gezonde Smikkelweken.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid