Maggi introduceert kruidenbouillonblokjes Rustic Bouillon


Introductie – Nestlé introduceert de Maggi Rustic Bouillon. Dit kruidenbouillonblok bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals groenten en kruiden, bevat minder vet en zout dan de reguliere bouillonblokjes, en dat zonder palmolie, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Om Nederland kennis te laten maken met Maggi Rustic Bouillon organiseert Maggi in samenwerking met Koffietijd nog één interactieve digitale kookworkshops, en wel op 14 december. Daarin laten de chef-kok van Koffietijd, London en Patrick Martens zien hoe je met de bouillonblokjes kunt koken.

In de afgelopen 12 maanden gebruikte Nederland bijna 200 miljoen liter bouillon. 73 procent hiervan werd gebruikt om soep te maken. Bijna de helft van de Nederlanders gebruikt bouillon ook om andere gerechten dan soep te maken. Daarvoor is de nieuwe Rustic Bouillon vooral geschikt.

Twee smaken

De tabletten zijn beschikbaar in twee varianten. Rustic Bouillon Provence met de smaak van wortel, ui, knoflook en provençaalse kruiden en Rustic Bouillon Mediterranean met de klassieke Italiaanse smaak van tomaat, peterselie, basilicum en paprika. Deze kruidentabletten kunnen als basis dienen voor risotto’s, couscous, stoofpotjes, soepen of sauzen.

Bron: Nestlé

Auteur: Steffen van Beek

Tags: maggi nestlé

Gerelateerd nieuws

Thema-attractie World Food Experience opent in 2023

Experience – Eind 2023 gaat de World Food Center Experience open. Bezoekers van dit eerste thema-attractiecentrum kunnen vanaf dat moment met al hun zintuigen voedsel gaan beleven. In de Experience ontdekken bezoekers de complete wereld achter hun eten op een leuke en leerzame manier.

Lees bericht


Garden Gourmet en Health Food Wall samen in zorgmaaltijden

Samenwerken – Het plantaardige merk Garden Gourmet van Nestlé en Health Food Wall gaan samen een veganistisch menu van maaltijden en snacks voor de zorg ontwikkelen. De recepten zijn speciaal gemaakt om de zorg te ondersteunen in de behoefte aan smakelijke en volwaardige veganistische maaltijden.

Lees bericht


Nestlé en Rode Kruis zorgen voor goede start schooljaar

Actie - Geef elk kind een goede start van het schooljaar, zo luidt de boodschap van het Rode Kruis en Nestlé dit jaar. Tijdens de actie ‘Back to School’, die loopt van 30 augustus tot en met 19 september, doneert Nestlé bij elke aankoop van een Nestlé product bij Albert Heijn 10 cent aan het Rode Kruis.

Lees berichtNestlé introduceert ‘Incredible veganistisch’ gehakt

Introductie - Na de introductie van de Garden Gourmet Incredible Burger introduceert Nestlé Nederland nu ook het Garden Gourmet Incredible Gehakt. De burger is wel gelijk voorzien van nieuwe receptuur, want de ontwikkelingen in vleesalternatieven blijft doorgaan. Bij Incredible gehakt gaat het om een veganistisch rauw gehakt dat in principe op dezelfde manier gebruikt wordt als normaal vleesgehakt. Alleen is...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid