Magioni pizza’s voortaan van restgroenten en vleesloos


Vleesloos - Magioni Pizza, het bedrijf achter de groentebodems voor pizza’s, heeft zich tot doel gesteld niet alleen 100% vegetarisch te worden, maar de groentebodems voor pizza’s voortaan ook te maken van restgroenten.

De bloemkoolbodem van Magioni Pizza, wordt al voor een belangrijk deel gemaakt van bloemkoolstronken. Het idee is nu om dit ook voor de andere pizzabodems te doen.

Oprichtster Manon van Essen wil het bedrijf ook volledig vleesloos maken, omdat het volgens haar past bij de verantwoordelijkheid van het bedrijf. “Met het schrappen van vlees maken we een duidelijk statement”, aldus Van Essen.

De pizza’s van Magioni worden verkocht in 9 landen. Elke dag worden er meer dan 13.000 pizza’s gemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDomino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht

De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht


‘Pizza margherita is onverslaanbaar populair’

Analyse – Elke dag in het jaar staat wel ergens voor, zo is 9 februari in een aantal landen Nationale Pizzadag. Niemand weet waarom, maar het is wel de bedoeling dat je op die dag een pizza deelt met familieleden en vrienden. Een beter excuus om een pizzaatje te bestellen bestaat er niet, volgens Deliveroo en dus ging de bezorgdienst kijken welke...

Lees bericht

Naast pizza en hamburger is het vooral vegetarisch bij Thuisbezorgd

Analyse - De pizza, hamburger en kapsalon zijn al jaren verreweg de meest bestelde gerechten in Nederland bij thuisbezorging, maar toch rukken andere producten op. Vooral vegetarisch komt vaker voor op de bestellijstjes bij Thuisbezorgd, zo laat het bedrijf weten. Thuisbezorgd.nl, het grootste platform voor het bestellen van eten in Nederland, deed voor het eerst onderzoek naar het eet-...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid