Maikel Jongenelis nieuwe CFO van HAK


Benoeming - Maikel Jongenelis (33) heeft per 1 oktober 2021 Lizet Friesen-Leibbrandt opgevolgd als CFO bij HAK. Jongenelis was al sinds 2018 Finance Manager bij het bedrijf.

Voordat Jongenelis bij HAK in 2018 in dienst kwam, werkte hij bij EY Accountants (2010-2017). HAK CEO Timo Hoogeboom over de benoeming: “Ze (Maikel en Lizet, red.) hebben beiden nauw samengewerkt en het afgelopen half jaar is hij voorbereid als interne opvolger van Lizet. Maikel kent alle ins en outs van ons bedrijf en is de juiste persoon om de komende jaren onze plantaardige strategie in Europa versneld uit te bouwen”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: hak

Gerelateerd nieuws

HAK Fresh officieel in gebruik genomen

Koelvers - Groentefabrikant HAK heeft haar productiefaciliteit bij HAK Fresh in Den Bosch vernieuwd en officieel in gebruik genomen. Vanuit de locatie wil het groentebedrijf met een nieuw assortiment koelverse groente-oplossingen de foodservice en retail versmarkt gaan verrijken.

Lees berichtJoachim Nieuwhoff nieuwe Directeur Inkoop HAK

Benoeming - Joachim Nieuwhoff (48) is per 1 februari 2021 in dienst getreden als Directeur Inkoop van HAK. Hiervoor werkte hij als Directeur Sourcing & Trade bij The Greenery. Bij HAK volgt hij Adri den Dekker op die na bijna 50 dienstjaren, waarvan de laatste 15 jaar bij de groentefabrikant in Giessen en daarvoor 34 jaar bij Jonker Fris, met pensioen is gegaan, maar nog aanblijft als...

Lees berichtHak pleit voor ‘groene revolutie’ in voedselketen

Duurzaam - Groentefabrikant Hak pleit voor vergaande veranderingen in de voedselketen. In een paginagrote advertentie in de krant werd deze week opgeroepen om meer plantaardig te gaan eten en ook meer groentesoorten van dichtbij. Plantaardig en lokaal moet het ‘Groene Normaal’ worden, volgens Timo Hoogeboom, CEO van Hak.

Lees bericht

Peter van Halder Grootverbruik wordt HAK Fresh

Foodservice - Verse groentespecialist Peter van Halder uit Den Bosch, sinds 2017 onderdeel van HAK, gaat met ingang van 1 januari 2020 de naam veranderen in HAK Fresh. Het bedrijf, dat klanten heeft in de grootverbruik-, out of home- en retailkanalen, ziet de naamsverandering als een logische stap in een proces van innovatie en conceptontwikkeling, zoals die de afgelopen twee jaar heeft plaats...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid